KajsaDavida

Hiho nyårsafton!

Publicerad 2011-12-31 16:08:00 i Allmänt,

Äntligen är nyårsafton här och kvällen kommer bli så sjukt bra. :D Ellen och jag gick upp redan klockan tio för att hinna med allt innan vi skulle med bussen mot kinna. Vi hoppade av där och gick till McDonalds för att vänta på Gabriel och Oscar. När de kom dit väntade vi på bussen mot hyssna och nu sitter vi hemma hos Gabriel. :)
Vi ska spela fifa och sen måste Ellen och jag börja fixa oss inför kvällen. :D Vi ska vara i ubbhult hos en tjej som heter Bella. :) Jag hoppas verkligen att detta blir en bra kväll. :)

Jag kanske skriver mer sen. Men förvänta er inget. ;)
Puss

Do you really wanna live forever?

Publicerad 2011-12-29 18:45:27 i Allmänt,

Haha ojojoj! Hej dålig uppdatering! ;) Jag har inte bloggat sedan julafton. :o Fast egentligen gör det ingenting för jag har bara jobbat efter det typ. :) I alla fall mån-ons, var hos min Jesper i måndags. Och i Tisdags var jag hos min räka. :) (Jesper Kling.. hihi)
Idag var jag inne i stan med Ellen. Jag köpte en ny bh, tre tröjor, lite smycken och en donut till håret som jag verkligen inte fattar hur man fixar. :( Gash.. Jag försökte och försökte men gav sedan upp. Så det fick bli en vanlig hästsvans nu..
Om ungerfär 40 minuter kommer min bästa Fridis hit. Vi kommer ta massor av kort, färga våra hår, spela sims 3, lyssna/prata/kolla på One Direction (förvånade?) och snacka massa skit. :D Och hon sover även här. UNDERBART. :D hihi!
Nu ska jag fortsätta lyssna på mina fem älsklingar och dryga ut tiden tills min sjätte älskling kommer. :)
Och jag ska uppdatera mer nu.. Lovar. (a)
Puss
Ni får nöja er med en liten mongobild. :*

God Jul!

Publicerad 2011-12-24 12:19:53 i Allmänt,

Äntligen är det julafton! :D Morgonen är alltid så mysig. Vi går upp tidigt och sätter oss framför granen och öppnar några julklappar. I år fick jag två par sockor, (ett par var med amerikanska flaggan på (a)), lösnaglar som jag egentligen inte får använda längre.. och Sophie och jag fick ett gemensamt paket som var en högtalare till telefonen som vi ska ha i badrummet eftersom vi spenderar så mycket tid där inne. ;) Haha!
Nu sitter jag i bilen på väg till Mjöbäck där vi ska träffa mammas släkt. Och efter det åker vi till farmor och släkten på pappas sida. :D Toppen!
Jag kommer KANSKE skriva lite mer sen, men inte säkert. Annars kommer det uppdatering i morgon. :)
Puss på er och God Jul! :)

Take my breath away.

Publicerad 2011-12-23 18:52:10 i Allmänt,

Okej.. Nu tänkte jag fuska lite med den där jäkla listan jag gör.. Jag har två dagar kvar men jag skiver båda nu och sedan börjar jag på en ny som jag ska sköta! Hihi!

Dag 29 - Dina kläder just nu, vädret just nu med bilder och ditt humör just nu

Mina kläder just nu? Sjukt ointressant, men jag har svarta jeans, en svart slapp t-shirt och en grå tjocktröja på mig. asnice! :)
Vädret just nu går inte att ta kort på eftersom det är så mörkt ute och jag är inne och vägrar gå ut.. Men det är INGEN snö iaf.. Bra där Sverige. Snön töar bort dagen innan julafton. Pffft. Nog för att jag inte gillar vintern så  mycket.. men ska det vara vinter ska det fan vara snö också. :(
Jag vet faktisk inte vad jag har för humör just nu.. Jag är inte superglad men samtidigt inte sur typ.. Hahahahah. :)

Dag 30 - 5 saker du ser fram emot just nu

1. Julafton!
2. Nyår!
3. Min födelsedag! (1 februari. Samma datum som Harry från One Direction :D)
4. Mat! :(
5. att påbörja ett nytt år. :)
Jag slänger upp ett till inlägg direkt efter detta med den nya listan. Men jag börjar nog i morgon eller i övermorgon. :)

Dan före dopparedan!

Publicerad 2011-12-23 16:16:08 i Allmänt,

Imorgon är det julafton! :D yaaay! Åh vad jag längtar. :')
Jag sitter just nu och myser med min syster. :) Vi lyssnar på julmusik och sitter vid våra datorer i köket.. HAHA! Socialt, jag vet. ;) men det är mysigt. :)
Jag bloggade inte igår, för jag orkade inte det.. Haha! Men vi hade julavslutning i skolan och efter det gick Annie, jag och tjejerna från vår parallellklass till Café Viskan för att fika. Efter en stund kom även min Jesper dit och jag var med honom, Annie och Frida en stund. Sedan åkte jag hem för att jobba. :) Senare mot kvällen träffade jag Sofie, Kevin och Robbin. Vi drog hem till mig för att kolla på film och precis när vi hade startat den andra filmen somnade jag såklart och vaknade sedan vid sju på morgonen och då låg även Sofie och sov. HAHA så vi gick in och la oss i min säng och sov några timmar till. ;) Puss på dig, min Knubbis. ♥
Vi bytte öven julklappar idag :D TACK!
Och Frida och jag bytte igår. :') Tack Fridisen ♥
P u s s

Amanda Irma Hedvig Ragnhage.

Publicerad 2011-12-21 20:07:23 i Allmänt,

Jag vill bara skriva av mig lite när det gäller min underbara kusin som är i USA just nu.
-
Mandi, jag saknar dig superdupermycket och jag längtar tills du kommer hem! :( Fast samtidigt vill jag att du ska ha ett underbart år i de förenta staterna. :D Det är ju trots allt bara 6 månader kvar.. Tänk att det gått fyra månader utan dig här hemma i sverige. :o Herregud!
Och på lördag är det julafton. Min första julafton i hela mitt liv utan dig. Hur ska jag klara mig?! :o :( Bra hoppas jag.. Vi måste (SKA) skypea då, så du är med oss lite där hos farmor. :) hihi!
God Jul!
Jag älskar dig, ♥

Yeah.

Publicerad 2011-12-21 19:41:04 i Allmänt,

det har varit en ganska ointressant dag faktiskt.. Så jag tänker inte dra den för er.. Däremot kan jag berätta en sak som gjorde mig väldigt, väldigt glad. Jag fick nämligen en för tidig julklapp idag. (Vet inte om jag fick öppna den än, men det gjorde jag ändå.. haha!) Detta fick jag:
Tack Jonas! Du förstår inte hur glad jag blev.. när jag öppnade den och jag såg Harry där så kom det faktiskt några tårar.. T A C K! ♥

Let's make better mistakes tomorrow.

Publicerad 2011-12-20 21:42:10 i Allmänt,

God kväll mina damer och herrar.
Det har varit en lång dag idag. Jag slutade skolan tjugo över fyra och drog då till stan med Annie och Frida tills Jesper kom. Han och jag gick och jag köpte en julklapp och gick runt lite. Lite senare åkte jag hem. Nu har jag tagit det ganska lugnt, druckit en kopp kaffe och när jag skrivit klart detta ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. :)
Känner dock att jag börjar bli lite smådålig så jag får nog ta det ganska lugnt framöver.. :/
SNART ÄR DET JULAFTON! :D Min första julafton i hela mitt liv utan min underbara kusin vitamin, Amanda. :( Fast jag är väldigt glad för din skull, att du har det bra och så. Saknar dig Mandis! ♥
Puss
Myser i min underbara filt som jag fick i julklapp från jobbet. :')

Dag 28 - En tid du velat slippa uppleva

Publicerad 2011-12-20 08:17:40 i Allmänt,

Det finns inte mycket i mitt liv som jag önskar aldrig hänt. I stort sett bara en sak. Och det var när Joel gick bort. Det skulle jag så gärna ha ogjort. Eller ja, det är nog fler än jag som känner så. Usch vad jobbigt det har varit. På fredag är det åtta månader sedan och det har varit åtta månader av stor saknad. :( Önskar att du var kvar här på jorden med oss.
Jag saknar dig, ♥

Can we fall, one More time?

Publicerad 2011-12-19 08:35:44 i Allmänt,

Inte så kul att bussen till skolan aldrig kom eftersom den gick sönder i Holsjunga.. Men som tur var så var det en supersnäll chaufför i Svenljunga som egentligen skulle ha rast till klockan elva som kör in oss nu. Sånt blir man fan glad av! :) stort tack till honom!!
Västtrafik har gjort en bra sak iallafall, de har anställt en del sjukt bra busschaufförer. ;)

Dance like no one is watching.

Publicerad 2011-12-18 22:47:08 i Allmänt,

God kväll mina små sköra meloner! (Annie vet vad jag menar)...
Nu ska jag äntligen lägga mig i min underbara säng och sova som jag aldrig gjort förr. Jag har varit så sjukt trött idag. Vilket kanske inte är så konstigt när Sofie och jag lade oss vid fem inatt..
Iaf.. När vi vaknade runt ett, tog vi på oss onepiece och gick ut till köket. Jag satte mig vid datorn och kollade på lite resor, (Sofie och jag åker i sommar :D) och Sofie läagade frukost som bestod av pommer och kycklingfilé. Underbart! ;) Efter det gick vi ner till byn för att sola och vi träffade även Robbin och Kevin en liten stund. Väl hemma klädde Sophie och jag granen innan vi skulle äta.
Runt halv sju-tiden gick jag ner till Andreas och Jesper för att kolla på film. Trassel blev det och jag grät tre gånger. :( Så sjukt braaa!
Nu hade jag tänkt spendera några timmar med min babe! (Min säng alltså :))
God natt!

I wanna be forever young.

Publicerad 2011-12-17 18:12:22 i Allmänt,

Detta blir en bra kväll. Det känner jag på mig. :)
Jag gick upp halv åtta i morse för jag skulle jobba. Det var jobbigt kan jag säga! :o (Att gå upp, inte att jobba. Jobbet är faktiskt väldigt roligt. :)) Jag jobbade mellan 9.00 - 14.15 och efter det köpte jag lunch som jag åt hemma hos Andreas där även Jesper var. :) Sedan gick jag hem och fixade lite och nu är jag hos min underbara Sofie som jag saknat sjukt mycket eftersom vi inte har träffas på typ en månad. :o sjukt! Det har nog aldirg hänt innan faktiskt.
Hon är inne i duschen just nu och sen ska jag in. Vi ska fixa oss lite och sedan gå till Andreas och Jesper innan vi drar vidare till Agnes och Emma för lite tjejmys. :)
One Direction spelas ur högtalarna och gör min dag ännu bättre.
Jag. Är. Glad.
Varför? Det får ni inte veta än. Men det kommer. :)
Happy happy happy happy happy!
Puss!
Hahah gud vad vacker jag är!

Myskväll!

Publicerad 2011-12-16 20:54:31 i Allmänt,

Nu är det dags för mys!
Jag har nyss jobbat så jag köpte med mig lite mat hem. (Det blev sallad och revben.. hihi! mums!) Och nuska jag ta det väldigt lugnt eftersom jag jobbar i morogn också. :)
Tänke att detta bara blir ett kort litet inlägg, för jag är SVINHUNGRIG! Gaaaash!
Det sorgliga är att jag ska mysa med mig själv... he-he-he.
p u s s

JulLotta på Liseberg!

Publicerad 2011-12-15 21:10:02 i Allmänt,

Hahaha, jag har precis kollat på JulLotta på Liseberg eftersom jag satt i publiken där. Dock syntes vi bara lite typ tre gånger. Dåligt. :( Man tycker ju att Frida och jag borde varit i rutan hela tiden.. Pffft.
Dagen har varit ganska bra faktiskt. Och inget speciellt har hänt heller.. Haha!
Åh ni alla skulle sett mina kläder idag! :D Jag såg ut som Harry. :D:D Jag slänger in en bild på honom, så får ni tänka er att jag har sådanna kläder på mig. ;) hihi!
Nu hade jag tänkt kolla på en film. Det blir nog Barbie - den perfekta julen. Score!
God natt!

We change, whether we like it or not.

Publicerad 2011-12-14 17:40:46 i Allmänt,

Det blir ett till inlägg nu bara för att jag ska plugga historia alldeles strax. Bara två prov kvar. Bara två dagar kvar. SEN är det helg och det ska bli så skönt. :)
Idag slutade jag klockan två och då träffade jag min Jesper som följde med mig till stan en stund. Jag köpte lite julklappr till mamma, pappa, Sofie och Ellen. :) Det går bra nu! Jag har bara några kvar och de kommer jag förmodligen köpa på lördag.
Nej nu är det dags för mig att trycka in lite gammal historia i skallen. Sedan ska jag läsa och slå in julklappar.
P u s s

Dag 27 - Hur ditt rum ser ut just nu

Publicerad 2011-12-14 17:19:16 i Allmänt,

Hahahahaha mitt rum är kaaaaos! Jag är skitdålig på att hålla ordning.. Men jag hade FAKTISKT (ja mamma, jag är seriös nu :*) tänkt städa upp där i helgen.
På grund av att det är så stökigt nu så får ni inte se bilder. :) En del av mina vänner vet hur det brukar se ut så de kan nog intyga att det kan se förjävligt ut. (a) Men jag ska fixa det. :)
Jag har ett ganska litet rum, 12 kvadratmeter tror jag. Som jag skrivit innan så har jag vita väggar + en fondvägg som är en bild över Manhattan, New York. (Som är min drömresa). Sedan har jag typ det man brukar ha. Även en tjocktv........ Vill helst bli av med den snart men vet inte vart jag ska göra av den. :) Om någon vill se mitt rum så får ni väl ta och komma hit. ;)

Annie Kristina Almgren.

Publicerad 2011-12-14 08:14:51 i Allmänt,

Idag är ingen vanlig dag för det är Annies födelsedag. Hurra hurra hurra!
Idag fyller min fina och underbara vän Annie år, hon bli 16!! :o De växer upp så fort. :') Haha nej med Annie är min barndomsvän. Vi har känt varandra i femton år nu och vi hänger fortfarande ihop. (och det kommer vi göra länge. :))
Annie, j a g  ä l s k a r  d i g ♥

You're confusing.

Publicerad 2011-12-13 18:15:06 i Allmänt,

Jiiippiiiiie!! Min klänning har kommit!! :D:D:D Så nu har jag provat hela min nyårs-outfit. Kommer bli grymt! :') Dessutom har jag slagit in de första julklapparna som jag köpte tidigare idag. :) Nu är jag på gång! :D
Detta blev bara ett kort inlägg för nu ropade mamma att det är mat och jag är superhungrig!
Jag slänger in ett inlägg med Dag 27 (eller vad det nu är) lite senare. :)
Puss

Mys i skolan!

Publicerad 2011-12-13 11:33:01 i Allmänt,

Idag mår jag sjukt bra!
Vi lyssnade på lucia klockan nio, efter det fick vi kolla på mysteriet på greveholm. Sedan hade vi lång håltimma så Frida och jag drog till stan och köpte julklappar. :)
Nu äter vi gröt och börjar snart lektionen. :D
Puss

Remember to be happy.

Publicerad 2011-12-12 22:15:07 i Allmänt,

Nu ska jag gå och lägga mig med Harry i min skalle. :o Can't get him out.
MEN det gör ingenting för då kanske jag drömmer om honom lika mycket inatt som jag gör om dagarna. :* hihi!
Nej men jag har pluggat spanska nu och känner att det är dags att dra sig mot sängen. Det ska bli skönt för jag har faktiskt saknat min säng lite..
God natt på er! :)
Puss
HAHAHA så bäst..  Sån bh vill jag ha. :')

You can't blame gravity for falling in love.

Publicerad 2011-12-12 15:31:47 i Allmänt,

Nu ska det bli skönt att komma hem! Jag sitter på bussen nu och bara längtar tills jag är hemma. :)
Dessutom hämtar min grymma syster mig vid stationen. :')
Resten av dagen är det spanska och historia som gäller. Minde skönt.. Men det måste göras! :)

I need that one thing. You've got that one thing.

Publicerad 2011-12-12 08:49:59 i Allmänt,

Är i skolan och har varit det från klockan åtta. Jag börjar halv tio. KUL! Nej. :( MEN det är det faktiskt värt, för jag har haft en underbar helg med min älskade Frida. :) Tack, Mrs. Malik. :*
Jag ska bara klara mig igenom den här dagen och sedan ska jag hem och plugga. Så kommer hela min vecka se ut... :) Men jag ska klara detta! :D
Tisdag: Spanskaprov
Onsdag: Logiprov
Torsdag: Historiaprov + ska läsa 100 sidor i en bok. ( Fast det är jag typ klar med. Duktig Kajsa! :))
Fredag: Engelskaprov
Men jaja, detta löser jag. :) Snart ska jag ner och möta Annie. :)
Puss!

Dag 26 - En viss tid du vill uppleva igen

Publicerad 2011-12-11 20:52:11 i Allmänt,

Hmm.. Den var ganska svår. Det finns mycket som jag skulle vilja göra om, men ändå lever man ju just nu. :)
Men just precis nu, känner jag faktiskt inte att jag vill vara någon annanstans än just här. :') Jag har det bra.
Världens bästa familj.
Världens bästa vänner.
Min musik som alltid ger mig den där extra bra känslan varje dag.
Jag mår väldigt bra nu, så är det bara. :) Det enda som saknas nu är en underbar pojkvän. Men jag väntar på "den rätta". Haha nej, det gör jag inte. För jag tror inte att jag kommer hitta honom än. Men jag saknar en pojkvän. Men det är ju inte direkt så att jag letar efter någon. Om det är menat att bli, så kommer det. Som jag brukar säga. :)
Nej nu ska Frida och jag äta tacopaj! :)
P U S S

Min Frida och 1D!

Publicerad 2011-12-10 23:47:14 i Allmänt,

Är hos Frida nu! Vi har en underbar "One Direction-kväll". U N D E R B A R T ! ! !
Åh vi mår typ psykiskt dåligt.. :(
Jag tänkte bara att ni kanske ville veta hur jag har det här i Bollebyggd. Och jag har det bättre än på länge. :')

Don't judge me by my past. I don't live there anymore.

Publicerad 2011-12-10 11:12:24 i Allmänt,

GOD MORGON!
Vilken underbar morgon jag har. :) Mamma eller pappa (minns inte vem, eftersom jag är helt hög på morgonen, haha) kom in och väckte min först vid halv tio (?!) och drog allt med att jag skulle släcka lamporna, kolla på inga ljus var tända osv. när jag skulle åka sen. Haha söta föräldrar jag har. :) Sedan somnade jag om till klockan tio. Då kom min syster in och pratade med mig. Dock minns jag inte vad hon sa. :) hihi! Sedan åkte de tre till Göteborg.
Jag halvsov fram till kvart över ungefär men då bestämde jag mig för att börja dra mig uppåt. Så jag startade One Direction på mobilen och låg i sängen och sjöng. :')
Nu har jag försökt installera gamla datorspel på min dator men de funkar ju inte på Mac. :'( Jag får hoppas på att jag får sims 3 i julklapp. :)
Frukost ska jag äta snart, innan jag börjar fixa lite. Jag ska packa, duscha och stryka innan jag åker till Frida. :)
Men jag skriver förmodligen senare. Jag ska skriva Dag 26. :)
PUSS

Dag 25 - Bilder och beskrivning där du bor

Publicerad 2011-12-09 23:17:20 i Allmänt,

Jag orkar verkligen inte ta bilder nu...
Och det är svårt att förklara...
Men jag bor i en villa i Svenljunga som ligger 3,3 mil från Borås.
Huset där jag bor är ett rött tegelhus på 150 kvm boyta + 150 kvm biyta. Mitt rum är dock väldigt litet, jag har min underbara säng, en stooor hylla och en fåtölj typ. (plus alla kläder, prylat och skit som ligger överallt men det behöver vi inte gå in på :D). Färgerna i mitt rum är svart, vitt och grått. Jag har en fondvägg som är en bild över Manhattan. Exakt den som är på bild här:
Och resten av väggarna är vanlig vit tapet typ.. HAHA låter som att jag är värsta trist. Men jag är inte där inne så mycket. :)
Men jaa.. de som inte vet hur det ser ut hos mig får väl ta och komma hit. ;) Om det nu VILL veta.. :)
PUSS

Simple is beautiful.

Publicerad 2011-12-09 22:48:36 i Allmänt,

Åh vad god mat jag fick här hemma! :D Kött, potatisgratäng och rödvinsås. Mums!
Jag har även varit hos Sabine ikväll och hon har fixat mina naglar :) Lägger ut bild en annan dag för jag orkar inte ta kort och så nu. ;) Tack Sabine!
Nu väntar jag på att få veta vem som vinner idol. Jag tycker att Robin är bäst, men jag hoppas att Amanda vinner. För då får hon ett ganska dåligt skivkontrakt. (har jag hört) ;)
I morgon åker jag till min Frida och sover hos henne till måndag. :D:D Myyyyyys! hihi!
Meow! Min Harry är väääldigt sexig av sig ibland. :')

...

Publicerad 2011-12-09 07:12:17 i Allmänt,

En del personer blir man ju bara så sjukt irriterad på! Jag vet inte vem det var.. Men NÅGON gjorde min morgon jävligt dålig. Eller allt var okej tills jag behövde skynda mig till bussen. (ja, Annie och jag är alltid sena typ..)
När jag kommer ut regnar det och så är det en massa slask. KUL! Så mina skor blir pisseblöta direkt och sen kommer puckot som kör förbi mig. *SPLASH!!*
Då känner jag hur blött det blir på hela mitt ben när bilfanskapet SKVÄTTER UPP MASSA SLASK PÅ MIG!! Tack! Tack som fan..! Snällt osv.. Det är bussigt.. Schyssta klubben..
Haha ne men ärligt.. Sånt kan verkligen sabba ens humör..
Men då får man muntra upp sig med att det är fredag idag!! :D jag har svenska, engelska sen Logi där vi ska ha en redovisning. Fast jag tror inte att jag stannar i stan idag. För jag ska göra mina naglar hos Sabine senare och så är det Luciakröning för Svenljungas Lucia. :)
Puss!

<3

Publicerad 2011-12-08 15:53:39 i Allmänt,

Jag vill bara att alla ska veta att jag saknar min Knubbis så jävla mycket. Jag älskar dig <3

Don't play games with a girl who can play em' better.

Publicerad 2011-12-08 12:36:40 i Allmänt,

Oj vad den här dagen har gått fort. :o Haha knas! Dock kommmer förmodligen sista lektionen vara dryg eftersom det är en timma och 40 min historia. GASH! Jag går under varje torsdagseftermiddag..
Haha.. Sen när jag kommer hem ska jag vara duktig och plugga och stryka min tvätt. :)  Ibland händer det något bra med mig. Även om man inte alltid kan tro det. ;)
Och jag fattar inte det här med Harry och Caroline. (För er som inte vet vad jag menar så är det Harry Styles från 1D, han är 17 år och dejtar Caroline Flack som är 32 (?!))
Jag har inget problem med Caroline. Inte alls faktiskt. Det är hennes ålder jag stör mig på. Och hon säger själv att Harry är väldigt mogen för sin ålder. Hmm.. Han skrattar så fort han hör ordet "pussy".. Yeaaah.. Nej usch det gillar inte jag. Fast om Harry är glad och verkligen gillar henne så är det ju bara att acceptera. Även om jag inte vill.
Och jag är nog inte den enda som inte gillar det de håler på med. Men ändå.. HAHA!
Och till er som tycker det är jobbigt att jag skriver mycket om dem. Min blogg, jag bestämmer helt vad som ska stå här. :) Så lev med det!

Nyårsklänning!

Publicerad 2011-12-07 20:32:06 i Allmänt,

Nu har jag beställt min nyårsklänning! :D Jag har letat asmycket efter en röd klänning, för jag kände att jag ville ha det. Men nu kollade jag runt på internet och hittade den här. Åh jag tycker verkligen att den är fin! :)
Den går ju även att anväda senare. Så den kommer jag nog använda flitigt.
GLAD KAJSA!

Dag 24 - Favoritcafé och varför

Publicerad 2011-12-07 19:22:54 i Allmänt,

Jag har faktiskt två favoriter!
Café Viskan, i Borås. För att deras kaffe och the är så otroligt gott! (Chokladbollarna också men självklart äter jag inte sånt.. host.) Och det är sjukt mysigt både inne och utanför. På sommaren sitter jag väldigt gärna där ute och dricker något gott och umgås med mina vänner. Dessutom är personalen där väääldigt trevliga.
I somras var jag där väldigt mycket faktiskt. Nästan varje torsdagskväll. :)
Mitt andra favoritcafé är Café Bakgården, i Borås.
Åh deras pajer är U N D E R B A R A. Hallonpajen är gudomlig. Och de sparar inte på något heller. Det är rejäla bitar man får. Inget jag klagar över. ;) Annars är det ungefär samma anledningar som jag skrev på Viskan. :)
Men sen om jag bara ska ha en kaffe någon gång så går jag nästan alltid till Espressohouse. Jag skulle vilja veta hur mycket pengar jag har bränt där.. Hehe.

One thing!

Publicerad 2011-12-07 10:40:32 i Allmänt,

One Directions nya musikvideo har äntligen kommit ut!
KOOOOLLLAAA!! lovelovelovelovelove <3<3<3<3<3<3<3

My love.

Publicerad 2011-12-07 08:33:22 i Allmänt,

"It's everything about you, you, you"
Sitter på bussen nu och låter One Direction göra min morgon bättre. :')
Haha Annie och jag märkte att vi var väldigt sena när vi var hemma när det var åtta minuter kvar tills bussen gick. Fort som tusan stack vi ut och småsprang ner mot stationen. Och vi hann! Bra för att vi är så bra.
Haha jag gjorde inte dag 24 igår.. Åh jag är så dålig på det här nu.... Jag MÅSTE skärpa mig.. :(
Min dag är rätt go faktiskt! Har två lektioner, logi och teori på idrotten. Så idag slutar jag tio i tolv! Woop woop!
Puss!

1D!

Publicerad 2011-12-06 20:16:10 i Allmänt,

Åååh här kommer lite mer One Direction innan jag ska plugga. Sedan ska jag nog göra Dag 24. HAHA det har jag glömt av totalt.
Ni MÅSTE lyssna på den här låten. Helt underbar!
Mitt hjärta tillhör Harry ♥

Walking in my winter wonderland!

Publicerad 2011-12-05 09:19:03 i Allmänt,

Snö alltså.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Finns ju både positiva och negativa saker med det.
Det negativa är att det blir så sjukt halt och nu vet man att det är vinter. :(
Det positiva är att det är så grymt mysigt. :D
OCH SNART ÄR DET JULAFTON!
Wiiie!
Jag får nog dra in till stan för att köpa julklappar snart. :)
Puss!

Frida Sofie Hedberg.

Publicerad 2011-12-04 20:17:04 i Allmänt,

Jag känner bara just nu för att få skriva av mig lite och berätta vilken underbar vän jag har.
Frida Sofie Hedberg är en tjej som jag lärde känna nu när vi började gymnasiet. Det tog inte lång tid innan vi hittade varandra och jag vet att hon är en som jag kommer hålla nära mig länge, länge. Hon är en person som man verkligen kan lita på och som man kan berätta allt för. Vilket jag gör. Frida får veta allt om mig. Verkligen allt och det känns förjävla bra kan jag säga.
Jag ångrar inte en sekund att vi blev vänner. Tvärtemot. Jag är så jävla glad att jag har min lilla Frida. Hon är så jävla underbar och jag kulle inte klara mig utan henne nu.
Desutom delar vi samma musiksmak! Mahaha.
Frida, du kan ju bara försöka förstå hur jävla mycket du betyder för mig. Du är underbar och jag älskar dig. ♥
Fridababe <3
Och våra älsklingar<3

Drillavslutning!

Publicerad 2011-12-04 17:56:43 i Allmänt,

Jag sitter just nu i bilen på väg hem från örsås där vi haft julavslutning med drillen och SUO. :)
Sista dansen gick skitdåligt.. Men det är inte så konstigt eftersom jag fick lära mig hela den på en timma. Så den sitter inte riktigt som den ska. Men annars gick det bra. :)
Nu ska jag hem och äta! :D
Puss

Olle Hanmar!!

Publicerad 2011-12-03 15:22:22 i Allmänt,

Ååh Ellen och jag var ju på idol igår. Jag var typ fem meter från Olle!!! :'D
Shit vad glad jag är!
Och just nu är jag i Nordstan i Göteborg och väntar på att få träffa honom! :D MITT LIV ÄR FAN BRA NU :D

It isn't enough for your heart to break because everybody's heart is broken now.

Publicerad 2011-12-01 11:56:47 i Allmänt,

Haha jag är fortfarande lika dålig på uppdatering..
SKÄRPNING KAJSA!!
Haha jag har så ont i ryggen och nacken.. :( Frida och jag gjorde en så grov vurpa igår så jag slog i ryggen och bakhuvudet i golvet och hon slog i knäna.. Ajaj!
Men bortsett från det så har jag faktiskt en bra dag. (Även om jag försov mig..)
Och min mössa har kommit nu! Så jag ska hämta den sen.. :'D Och även köpa lite julklappar. :)
Nu börjar min lektion!
Puss!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Om

Min profilbild

En vanlig blogg om mig, mitt liv och allt jag gillar och ogillar. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela