KajsaDavida

Funderingar.

Publicerad 2012-06-29 00:06:08 i Allmänt,

Jo jag började fundera lite på en sak innan. Jag satt vid tv:n och åt lite efter jobbet och då var det ett program på som hette typ "Sex ljuva sex?" och det handlade om allt som har med sex att göra. Ungdomar fick träffa vuxna för att prata om saker de undrade om och lite så..

Efter en stund började de prata om tjejer och hur de klär sig.. En dotter och hennes kompisar var uppe i hennes rum och gjorde sig i ordning för att gå ut och festa. De klädde sig med mycket push-up och ganska korta klänningar och då började programledaren diskutera om detta är "okej".

Ska tjejer kunna klä sig så utan att behöva få massa killar/män över sig eller visar man då att man VILL ha den uppmärksamheten? Eller borde killarna också tänka sig för innan de säger något till dem?

När tjejerna gick ute på stan så var det en kille som ropade "slampa" till en av dem men de brydde sig inte om det eftersom de själva vet att ingen av dem är en slampa.

Jag själv vet inte vad jag ska tycka. Men "i dagens samhälle" (haha hello mormor), så tycker jag att man får tänka lite mer på vad man klär på sig för nu för tiden kan man bli kallad slampa eller fjortis så fort man har en u-ringad tröja. Vilket jag tycker är fel faktiskt.

Det hade varit så kul att kunna diskutera detta med några eller något för jag skulle vilja veta vad andra tycker och tänker.

Ska man kunna klä sig hur man vill utan att folk ska få massa fördomar..?

Hmm...

She's home!

Publicerad 2012-06-27 20:33:46 i Allmänt,

Amanda är äntligen hemma och det var så skönt att träffa henne igen! Vi var åtta tjejer som stog och väntade på henne och jag grät INNAN hon kom.. Haha och det blev inte bättre av att hon kom ut där sen.. Det var en så go känsla att få krama henne igen. :)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 21.00 så att jag kan kolla på Charlies änglar. :D (och äta popcorn :D)


Puss på er!

I've got the moves like Jagger.

Publicerad 2012-06-27 09:01:00 i Allmänt,

Haha ååh jag är så nervös.. :( Jag sitter i soffan och väntar på att farmor ska komma och hämta mig så att vi sedan kan åka till flygplatsen. Jag slår vad om att jag kommer gråta för jag kommer vara så glad. Haha fatta känslan när världens bästa kusin kommer hem efter 10 månader? :') det kommer nästan några tårar bara jag skriver det här.. Haha herregud va känslig jag är. :(

Vi hörs sen! Puss!

JD ♥

Publicerad 2012-06-26 23:13:01 i Allmänt,

Åh jag har ju inte visat mitt linne som jag köpt. :D Hihi det var faktiskt en tjej i skolan som tipsade mig om detta. :D
Jag älskar ju Johnny Depp som många vet så jag bor i stort sett i det här. :D
Ful pose dock, men ÄLSKAR LINNET! Kärlek ♥♥♥♥♥

You're the type of guy I'd make a sandwich for.

Publicerad 2012-06-26 22:09:29 i Allmänt,

Money, money, money! Det är det jag tänker på mest nu när jag jobbar så mycket denna vecka. :) Det är riktigt gött att tjäna egna pengar. Jag skulle råda alla till att söka jobb så fort som möjligt faktiskt. :)

Jag beställde nyss hem ett par skor och ett mobilskal från missme.se, en riktigt bra sida. :) De har dock inte så mycket saker men det de har är väldigt fint. :) Här är bilder på det jag beställde:

Åh jag älskar båda två. :D Jag har länge tänkt köpa en sån till mobilen men jag har aldrig fått tummen ur. Så nu när jag ändå skulle beställa skorna så passade jag på att köpa det med. :) Bra avslut på dagen måste jag säga och de borde vara här inom 3 dagar. :D

Jag ska snart lägga mig eftersom jag ska upp tidigt i morgon för att åka och möta upp Amanda. :D JAG ÄR SÅ GLAD!!! Jag ska äntligen fått träffa henne igen efter 10 månader. :D Hahah åh så kul det ska bli! :)

Nu ska jag kolla lite på Sex And The City innan jag ska sova. :) (ovanligt? ;) Inte så..)

God natt!

dot. dot. dot.

Publicerad 2012-06-26 00:31:09 i Allmänt,

Hahah det är sjukt att det fortfarande är folk som är inne på min blogg.. Jag är så dålig på att uppdatera just nu även om det är sommarlov.. MEN den här veckan jobbar jag varje dag utom på onsdag så jag kommer ändå inte ha så mycket att skriva om. Men jag kan väl försöka lite. Hihi! :)

OCH på onsdag. VAD HÄNDER DÅ?! JO!!, Amanda kommer hem från USA där hon har varit i 10 månader. Ååh jag saknar henne såå och jag ska med och möta upp henne på flygplatsen. Jag kommer gråta så sjukt mycket kan jag lova.. Det ska bli så jäkla kul att träffa henne igen. :)

Jag håller på att kolla igenom alla säsonger av Sex And The City också. Och det är inte första gången. :D Så jag ska kolla några avsnitt nu innan jag ska sova och ladda upp för en ny jobbdag i morgon. :)
12.30 - 20.00 för er som vill kika in hos mig. :D KOM OCH KÖÖÖÖÖP!

Puss och god natt, godingar!



(HAHA det är egentligen en GIF, men det funkade inte men stillbilden var rätt go ändå och den visar lite hur jag känner mig när jag tänker på att jag snart får träffa världens bästa kusin :))

In kommer ting!

Publicerad 2012-06-12 17:43:08 i Allmänt,

Åh jag ska se Kapten Röd i morgon!!! :D:D:D:D

Haha jag minns när jag skulle se honom första gången. Jag hade knappt hört någon av hans låtar och jag hade bestämt mig för att jag inte gillade honom. Men efter vi hade hört honom ändrade jag uppfattning helt. :) Så ge allt en chans först säger jag. :D hihi!

Jag sitter i mitt nystädade rum och väntar på att tiden ska gå. Jag ska nämligen åka till Sexdrega för att kolla på Jespers match. (fyfan.. Jag HATAR det. Vet inte varlfr jag gör det egentligen. :(....) Men efter det ska vi hem till honom och kolla på någon film och vi båda är jävligt sugna på jordgubbar. Så vi får se vad som går att göra åt det hehe :D Jordgubbar är blend det godaste jag vet. ÅH SÅ GOTT DET ÄR!!

Hihi Puss :)

Sommarlov!

Publicerad 2012-06-08 15:18:11 i Allmänt,

Igår gick jag på sommalov, vilket känns förjävla skönt! :) Det är så underbart att inte behöva tänka på skolan eller sådant. De närmsta 10 veckorna ska jag bara jobba, umgås med mina vänner och njuta riktigt mycket. :)

Vi hade avslutning i skolan igår och vi slutade då runt tio eller något sådant. Jag och mina tjejer gick till Viskan för att mysa lite innan vi skildes åt för att fixa lite innan vi skulle träffas igen hos Frida sedan på kvällen. Vi spelade spel, grillade, pratade, drack och hade det väldigt mysigt hela kvällen. :)

Tack till er alla som gjorde första sommarlovsdagen så jäkla bra. :)

Nu har jag fixat i ordning mig och är redo för att åka till Mjöbäck för att fira min Kusin Christoffer som tog studenten idag. :) Grattis kusinen!

Tänk, om två år är det jag och mina vänner som går ur skolan. :D Fan vad jag längtar!

Puss!

Om

Min profilbild

En vanlig blogg om mig, mitt liv och allt jag gillar och ogillar. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela