KajsaDavida

Dag 06 - Framtida planer/drömmar

Publicerad 2011-10-31 21:18:37 i Allmänt,

Om allting går som jag vill så har jag nästan hela mitt liv planerat.
Först och främst ska jag såklart gå ur gymnasiet och när jag har gjort det är jag 19 år och då vill jag åka till USA och jobba där i ett år som au pair. Till exempel som barnflicka eller något sådant. När jag kommer hem därifrån är jag 20 år och då hade jag tänkt söka jobb och jobba ett år tills jag är 21. Då vill jag gå och utbilda mig till flygvärdinna och sedan arbeta som det såklart.
Efter det vill jag även arbeta lite som reseledare/guide och sådant. Jag vet inte hur jag ska hinna med allting för mellan allting måste jag ju ha hittat en kille, och sedan vill jag ju bilda familj och sådant.
Jag vill självklart ha en man och tre barn. Helst en son som ska heta Kevin och en dotter som ska heta Denise och den tredje får bli vilket som. :D Haha! Jag vill också ha en hund, en mops, som ska heta Knut eller Kurt.

Walla!

Publicerad 2011-10-31 13:22:33 i Allmänt,

Har precis vaknat och ätit frukost med Sofie. :) Hon har sovit här i två nätter nu och det har varit underbart! :D
Vi hade tänkt baka massa idag, typ silviakaka och sen en kladdkaka, men nene, hon dissar mig och drar till Lidköping istället.. :( HAHA nej men hon ska upp dit så jag blir ensam hemma ett tag så jag får baka något själv istället. :)
Vilket jävla pucko hon är. Jag säger att hon kan fixa sig så hon kan dra hem, men hon är så jäkla envis så hon ska tvunget städa i köket före..
hahaha...
Nej nu ska jag fixa till mig lite och sedan baka muffins. :D
Puss ♥

Awkward.

Publicerad 2011-10-30 19:35:54 i Allmänt,

Är det någon mer än jag som följer tv-serien Awkward på MTV?
Om ni inte gör det, så börja kolla! Den är så sjukt bra. Det senaste avsnittet gick nyss och jag vet inte vart jag ska ta vägen nu för det är en hel vecka kvar tills nästa kommer!!!! :'(
Jag började till och med gråta lite till detta. DET ÄR SÅ SJUKT BRA!! Den här veckan måste gå fort så jag snart kan se nästa. :o GASH! :(
Matty. SÅ SNYGG ♥

Dag 05 - Den du beundrar

Publicerad 2011-10-30 19:17:10 i Allmänt,

Den  jag beundrar mest på denna jord är min underbara storasyster Sophie.
Henne har jag beundrat ända sedan vi var små. Det är väl egentligen inte så konstig för man ser väl ofta upp till sina storasyskon. Men det är något speciellt med Soffan som gör att det fortfarande sitter kvar. Det kanske beror på att hon bara är bäst helt enkelt.
Hon är en person som man inte kan tycka illa om. (anser i alla fall jag). Och hon är duktig på att undvika "bråk". Ja, ni förstår vad jag menar. Sophie är även en person som gör allt så bra hon kan. Hon gick ur nian med toppbetyg och gymnasiet var inte mycket sämre. Nu jobbar hon och det gör hon fullt ut. Hon verkligen kämpar och hon klarar sig mycket bra.
Dessutom är hon den finaste jag vet. Hon är så otroligt vacker och det vet jag att andra tycker också.
Jag älskar dig, systra mi ♥
De två första bilderna är ganska gammla, men denna tog vi i somras. :)

Dag 04 - Din bästa vän

Publicerad 2011-10-29 23:39:47 i Allmänt,

Nu är det ju så att jag har ju inte bara en bästa vän, jag har fler. Så jag skriver om alla. :)

Ellen "Lenny" Boström. En tjej som jag har känt i sex år varit bästa vän med i fem år. Vi började i samma klass i fyran, i femman blev vi bästa vänner och har varit det sedan dess. Vi fann varandra ganska snabbt vad jag minns. Så i fem år har hon varit den jag först går till när jag behöver prata med någon. Vi kan prata om verkligen vad som helst och vi vet allt om varandra.
De första två/tre åren av vårt "förhållande" (haha ;)), så bråkade vi en hel del. Gaash, hemskt! ;) Men vi har alltid hittat tillbaka ganska fort tycker jag. :) Fem år och vi håller fortfarande ihop. :)

Sofie Ohlsson. Hahaha jadu, Knubbis Rubbis sofievindruva arab1 osv osv. Vart ska man börja? Min knubbis och jag är nog de konstigaste människorna som finns. Vi gör lite sådär lagom spontana random saker. Haha.
Vi har känt varandra sedan jag gick i sexan tror jag. Vi lärde känna varandra genom Pellen. Sofie och jag vet också allt om varandra. Och hon är knäpp. Jag är nämligen hos henne just nu och hon blåser håret och så slutar hårfönen att funka. "vafaaaaan?" säger hon då och märker att hon drog ur sladden.. HAHA pucko.

Annie Almgren. Hon är den person som jag känt allra längst. Vi träffades första gången när jag var nästan ett år och hon var nyfödd. (Haha ja, jag är född i februari och hon i december). Och vi har hängt ihop genom hela livet. Vi har även gått i samma klass sedan vi började ettan och vi gör det även nu i gymnasiet.
Och herregud vad vi har bråkat genom våra dagar. Inte nu på några år, men när vi var mindre. Haha shit.. Nu för tiden pratar vi fortfarande om allting.
Världens bästa barndomsvän!

Frida Hedberg. En tjej som jag lärde känna nu i gymnasiet. Hon går i min parallellklass och hon, Annie och jag tillsammans är GALNA. Haha underbara Frida. Du förgyller verkligen mina dagar. Frida är alltid glad (nästan ;)) och hon får mig alltid glad om det är något problem. Så fort vi träffas i skolan så berättar vi allting om det har hänt något.
Det känns som att Fridisen kommer vara en stor del av mig och mitt liv väldigt länge och det käns bra.

Jesper Fälth. Även känd som min man! (Vi är gifta på facebook för er som inte vet). Han vet allting som händer mig och är även en som jag kan prata med om allt. Han får (oftast) veta allting så fort det har hänt.
Vi har känt varandra i snart ett år men han är redan en stor del av mig. Han äääger!


Jag älskar er mina små änglar. Ni är guldvärda och utan er skulle jag inte klara mig.
Knubbis och jag <3
Anniebabe <3
Lenny, jag och Sofie <3
Och min vackra Frida <3

Myspys!

Publicerad 2011-10-29 15:36:38 i Allmänt,

Jag har nyss varit på solstugan här i Svenljunga eftersom det var öppet hus där. Dock gjorde jag ingenting men farmor fick sina naglar målade och Rolf gjorde något sak.. Haha!
Nu sitter vi på Björn Bagare och inväntar fika! :) wiiie!
När jag kommer hem ska jag skriva "dag 4" :)
Puss!

Dag 03 - Dina svagheter

Publicerad 2011-10-28 20:18:05 i Allmänt,

Ojojoj..! Detta var svårt.. Men jag kan väl försöka. :o
Som jag nämnde i presentationen om mig så är ju en svaghet att jag har väldigt lätt att bli sur/arg. Haha, och det tycker en del är väldigt roligt. Men ja, jag ska försöka lära mig att kontrollera mig med det. Men det är INTE lätt..
Dessutom är godis en VÄLDIGT stor svaghet hos mig. Jag kan inte stå emot det. :(
Det var svårt att komma på detta.. :o så det får räcka. ;)
Puss ♥

Forget love. Fall in coffee.

Publicerad 2011-10-27 21:52:43 i Allmänt,

God kväll! :)
Jag har haft en bra dag hos min farmor idag. Vi har ätit revben, våfflor och vi har spelat kort och kollat på tv. :)
Allt går verkligen åt rätt håll nu. Sjukan blir bättre och bättre och jag får sakta men säkert mer krafter. :) UNDERBART!
Jag tänkte bara slänga upp ett litet snabbt inlägg här. Nu ska jag nog gosa ner mig i min mysiga säng och kolla på en film eller How I Met Your Mother. :)
God natt ♥

Dag 02 - Din familj

Publicerad 2011-10-27 11:57:10 i Allmänt,

Åh min underbara familj! :) Det är väl bara att börja.. :D
Min mamma heter Maritha och hon är en underbar person som hjälper andra väldigt mycket. Jag kommer t ex. aldrig glömma hur hon tog hand om mig nu när jag var sjuk.
Hon jobbar på ekonomiavdelningen på Blåkläder här i Svenljunga. Hon arbetar väldigt flitigt där vad jag har förstått och hon är väldigt duktig på det hon gör. På fritiden umgås hon gärna med sina vänner och hon brukar sova rätt gött i soffan på kvällarna. ;) Hon spelar även mycket golf när det är säsong för det. Hahah, jag tycker nästan att hon får lite ångest när hon inte kan spela det på vintern. ;)
Min mamma och jag har en bra band. Jag kan prata med henne om i stort sett allt och hon vet det mesta om mig. :) Världens bästa mamma helt enkelt.
Min pappa heter Jonas och han är den coolaste människan jag känner. Haha han kan alltid få en att skratta med sina skämt och kommentarer. Det är en av de sakerna han är bäst på.
Pappamannen (ja, jag kallar honom det ;)), jobbar som VD för Falkenbergs seafood. Eftersom han jobbar där nere vid kusten så har vi en lägenhet där nere som han brukar bo i ibland på veckorna. Så jag träffar inte honom så ofta. För ibland är han i lägenheten och ibland är han i Stockholm. Men när han väl är hemma så är det awesome. :3
På fritiden gör han i stort sett samma saker som min mamma. Han spelar väldigt mycket golf med min mamma och sina vänner.
Min pappa är bäst i världen!
Jag har ju även en storasyster som heter Sophie och hon är den finaste jag vet. Hon tog studenten nu innan sommaren och jobbar just nu på Blåkläder. Hon är en väldigt glad person som jag ser upp till väldigt mycket. På fritiden träffar hon många kompisar (när hon inte jobbar) och festar såklart. :)
Min syster och jag har en bra relation med varandra, även om vi kan småtjaffsa ibland. Haha, men nästan alla syskon gör väl det? :) När vi var mindre bråkade vi MYCKET mer. Eftersom jag var/är så lättretad så älskade ju hon att reta mig såa jag blev arg. Och det finns nog en viss glädje till det fortfarande. ;)
Hon är också en som vet det mesta om mig och som jag pratar ganska mycket med.
Världens bästa storasyster!
Jag älskar er! Ni är bäst! ♥

Dag 01 - Presentation av dig själv

Publicerad 2011-10-26 22:38:16 i Allmänt,

Hmm nu ska vi se hur detta går! Själv tycker jag att det skulle vara bättre om någon annan skrev om mig, men min syster orkade inte så jag får köra själv. ;)
Aa, jag heter Kajsa Davida Ragnhage och är 16 år. (fyller 17 i februari.) Jag bor i Svenljunga med min mamma, pappa och min storasyster Sophie. Jag ÄLSKAR att resa, det är verkligen bland det bästa jag vet. Min drömresa är att åka till New York. På fritiden träffar jag många av mina vänner, träffar också väldigt gärna nya människor och drillar. :) Jag är en glad och positiv tjej som älskar att hitta på saker med mina vänner. Men jag har också väldigt dåligt temperament. Jag kan väldigt lätt bli sur/arg och jag retar mig lätt på småsaker. Det är nog min största svaghet. ;) Dock går det över snabbt och jag blir nästan aldrig arg "på riktigt" på någon. Bara om jag verkligen känner mig sårad eller besviken. Annars har jag lätt att förlåta folk. :)
Jag går Hotell och turism-programmet på Almåsgymnasiet i Borås. Jag valde just den linjen bara för att jag vill bli reseledare, guide OCH flygvärdinna. (Ja, jag ska jobba som allt, dock inte samtidigt :)).
En stor del av mig är även min musik. För jag lyssnar jämt på musik! Jämtjämtjämt! Och jag hav även en väldigt blandad musiksmak. (Vill ni ha min spotifylista så är den här.) Där kan ni se vad jag lyssnar på. :)
Gash, vet inte vad mer jag ska skriva..

Chillll!

Publicerad 2011-10-26 17:19:39 i Allmänt,

Hejhej!

Jag ligger i soffan hos farmor just nu. Vi kollade nyss på "Ella den förtrollande". Haha, så sjukt bra film! :D den där saken jag lade upp igår kväll börjar jag med ikväll när jag kommer hem, för jag bloggar från mobilen nu. :) Kommer hem lite senare, Sophie och jag ska äta här ikväll och så. :)

Puss <3

Shalalala

Publicerad 2011-10-25 20:46:32 i Allmänt,

Jag slänger även in den här! Jag tänkte börja med den i morgon, för skojskull!

Dag 01 - Presentation av dig själv

Dag 02 - Din familj

Dag 03 - Dina svagheter

Dag 04 - Din bästa vän

Dag 05 - Den du beundrar

Dag 06 - Framtida planer/drömmar

Dag 07 - En bild på dig i nutid, en för ett år sen och ytterligare en för 1 år sen

Dag 08 - 15 små fakta om dig

Dag 09 - 5 olika outfits

Dag 10 - Dina top 5 låtar på spotify och varför

Dag 11 - Hur ser ditt perfekta liv ut?

Dag 12 - Ditt stjärntecken och om det passar med din personlighet

Dag 13 - Saker du är stolt över, som du är och saker du gjort

Dag 14 - Hiss och diss denna senaste månaden

Dag 15 - 5 kändisar du tycker är snygga

Dag 16 - Tre favoritfilmer och varför

Dag 17 - Önskelista av saker just nu

Dag 18 - Mål för veckan som kommer

Dag 19 - Något/Någon du saknar

Dag 20 - Dina frisyrer/hårfärger du haft genom livet

Dag 21 - Hur ser din relationsstatus ut just nu och om du är nöjd med det

Dag 22 - En text där du beskriver lycka eller du känner att du lever

Dag 23 - Din sport och hur mycket du satsar på det. Om du inte sportar, andra fritidsintressen

Dag 24 - Favoritcafé och varför

Dag 25 - Bilder och beskrivning där du bor

Dag 26 - En viss tid du vill uppleva igen

Dag 27 - Hur ditt rum ser ut just nu

Dag 28 - En tid du velat slippa uppleva

Dag 29 - Dina kläder just nu, vädret just nu med bilder och ditt humör just nu

Dag 30 - 5 saker du ser fram emot just nu

Cool? Fuck cool. I'm awesome.

Publicerad 2011-10-25 19:35:23 i Allmänt,

Heeej! :)
Jag har haft en mysig dag hos Farmor och Rolf. Även om jag mest låg i soffan och kollade på tv.. haha.. Och det var ganska jobbigt att jag verkligen märker att jag inte har några muskler kvar. Det är ganska läskigt att benen knappt klarar av att gå ner för en trappa.. :o MEN det löser jag!
Nu ska jag äta popcorn (bara för att jag kan det nu :3) och ska kolla på 2 and a half men nu och sedan Top Model! :D Waaaah, snälla feber gå över!
Puss ♥

Goood mooorning!

Publicerad 2011-10-25 10:31:11 i Allmänt,

Åh detta är nog den bästa morgonen på länge. Jag vaknade upp och hade bara liiite ont i halsen, så jag kan äta och så nu! :') UNDERBART! Nu satsar jag bara på att få iväg febern, och sedan skaffa tillbaka alla krafter jag inte har nu.. Jag kan knappt gå på toa, eller gå till köket utan att bli helt skakis i benen för att jag inte orkar. :o Men de kommer nog tillbaka snabbt sen. :)
Idag ska jag äntligen få göra något! Jag ska vara hos världens bästa farmor och världens bästa Rolf. :) Farmor hämtar mig här sen, så nu ska jag äta frukost och borsta tänderna. :) hihihi jag är så glad nu!
Puss på er! ♥
Tummen upp på det säger jag bara! :)

What if?

Publicerad 2011-10-24 13:44:11 i Allmänt,

Jag börjar bli bättre nu! :D Eller ja, i alla fall i halsen! Har lyckats äta lite både igår och idag. :)
Jag kollade på en asbra film innan. A cinderella story - once upon a song heter den. Den vad grym! :) Jag funderar på att hyra en till och kanske dricka lite proviva för att bli friskare. :)
Puss ♥

Ba Ba Ba!

Publicerad 2011-10-22 18:06:21 i Allmänt,

Jaaaajaaa, jag är fortfarande sjuk. :( Jag önskar att man kunde leva utan hals. För om man kunde det så skulle man inte  behöva vara med om detta. :( Det är hemskt kan jag säga! Och som jag har skrivit innan så finns det ju inte mycket att skriva. MEN jag har blivit så kääär i ett par skor! Slänger upp en bild på dem så ni också kan dreggla över dem. :3
Puss ♥
!!!

You're weird. I like you.

Publicerad 2011-10-21 17:46:03 i Allmänt,

NU har orkar jag äntligen uppdatera igen! :)
Igår var nog en av de värsta dagarna i hela mitt liv. Helt ärligt. Jag mådde så dåligt. :( Jag vet inte hur många gånger jag började gråta bara för att jag hade så ont.. MEN det är skönt att den dagen är över så nu väntar jag bara på att bli helt frisk. :) Idag har halsen fortfarande dödat mig, men jag ahr varit piggare vilket har varit väldigt skönt. :) Jag hoppas att halsen lägger sig snart så jag kan få äta lite mat snart...! Som sagt så har jag inte så mycket mer att blogga om eftersom jag fortfarande inte har gjort något. Sååå tack för mig. ;)
Puss ♥

Fortfarande sjuk!

Publicerad 2011-10-19 09:27:49 i Allmänt,

Jaaa, jag ligger fortfarande hemma och tynar bort... Haha neej men jag mår fortfarande dåligt. Och jag KANSKE har körtelfeber så jag har fått en läkartid om två timmar. Mamma kommer och hämtar mig då så vi får reda på om det är det eller om det bara är vanlig sjuka. Jag hoppas innerligt på att det är vanligt. Och att det går över snart.
Men just nu så pluggar jag faktiskt! Eller ja, jag tog en paus för att kunna skriva här, men när jag är klar med detta så ska jag fortsätta plugga :3
Jag hoppas att jag kan komma till skolan snart! :(
Puss ♥

:(

Publicerad 2011-10-17 19:18:30 i Allmänt,

Hej på er, ni få som läser min blogg!

Jag har inte uppdaterat bara för att jag inte har orkat! Gash, jag är fortfarande sjuk. Eller ja, på morgonen mår jag bra men sedan mot förmiddagen så stiger febern mer och mer. Och jag har massa annat jag kan babbla på om, men hur kul är det? Det är ju inte direkt sånt man vill läsa om. Eller hur? :)
De senaste dagarna har jag bara legat i soffan. Kul va? Nej, skulle inte tro det. Men jag hoppas på att vara tillbaka i skolan och så så fort som möjligt! :)

Puss <3

you will shine.

Publicerad 2011-10-16 15:53:31 i Allmänt,

Det är npgot allvarligt fel på mig! :o igår hade jag ju 39,5 graders feber, och idag har jag 37,2 men istället har jag fått utslag som kliar över mina ben, fötter, händer och armar. :s men ja, förhoppningsvis är det borta i morgon, ;) Min dag har varit ganska väldigt extremt ointressant. Jag har bara legat i soffan och druckit julmust.. MEN snart kommer Sofie hit. :) Vi ska kolla på film och äta popcorn, :3
Puss <3

Dear heart, why him?

Publicerad 2011-10-15 20:09:35 i Allmänt,

Blääää hela min helg är sabbad. :( (Jag lyckades sabba Ellens också...).
Vi skulle åka till Fristad idag och träffa lite härliga människor och bara chilla hos Jesper. Men nehe då. Jag drog på med 39,5 graders feber istället.. Det konstiga är att jag inte känner mig sjuk alls. Även om jag har såpass hög feber.
Menmen, så den här kvällen kommer bestå av filmtittande med min storasyster och en väldans massa julmustdrickande! :) hihi! Vi har även hyrt Shrek 4. :D
Så det blir en myskväll med systra mi. :)
Puss ♥

Smile.

Publicerad 2011-10-14 21:07:26 i Allmänt,

Nu känns det oerhört bra att sitta i soffan och kolla på idol med en godispåse och en kopp kaffe. :) Jobbet idag gick väldigt segt. Jag var där i tre och en halv timma men det kändes som typ sex timmar. :( MEN nu är jag i alla fall hemma.
Kvällen blir dock inte så händelserik. Jag ska kolla klart på idol och sedan ska jag nog kolla på en film eller något. :)
Puss♥

Do you wanna take a chance and stay with me forever?

Publicerad 2011-10-14 14:30:11 i Allmänt,

Tjullilu!

Sitter på bussen hem nu och det är oerhört skönt kan jag säga. Jag mår inte helt 100 men det är okej.. :) jag är hemma i Svenljunga om typ en kvart då ska jag hem och sova lite sen ska jag jobba 17-20.15. Efter det ska jag förmodligen bara ligga i sängen och kolla på film eller något sådant. Köper nog med mig lite godis hem sen. :3

Och John Axelsson, jag hoppas du läser detta nu, så hör av dig när du ser det här. ;);)

Puss<3

Tomorrow is a new chance.

Publicerad 2011-10-13 18:58:38 i Allmänt,

Hejhejhejhejhej!
Jag är helt slut. Är skittrött och mår illa.. MEN jag ska ut och gå med Sofie ändå. :)
Det har varit en seg dag och det ska blin skönt att lägga sig sen. Men NU ska jag få lite kladdkaka av min syster, bara för att jag får. :)
Puss

I have not failed, I've just found 10'000 ways that won't work.

Publicerad 2011-10-13 09:01:25 i Allmänt,

Kom nyss till skolan och jag känner att detta kommer bli en jobbig dag. Jag är inte på bra humör, jag är trött och orkar inte. :( Men lite tur var det ju att jag började min dag med att träffa mina underbara vänner Annie, Frida och Jesper. :') Det gjorde min morgon lite bättre.
Aja, jag skriver nog lite senare.
Puss♥

Hemmaaa!

Publicerad 2011-10-12 21:35:39 i Allmänt,

Är äntligen hemma! När jag kom hem med bussen från skolan hämtade min syster mig och körde hem mig så jag kunde byta om snabbt och sedan dra direkt till jobbet. Så jag kom mer för ungefär 50 minuter sedan. Härligt med jobb ändå! Men synd att jag missade drillen. :/ Får vänta en vecka till sen är jag på det igen. :D
Nu ska jag tvätta mig, kissa och borsta tänderna sedan ska jag sova. Jag är skittrött! :o
I morgon ska jag dra till skolan och förhoppningsvis simma med Sofie efter det. :)
Puss ♥

You.

Publicerad 2011-10-12 13:47:03 i Allmänt,

Wiiie, har matte nu. Vi har haft små söta miniwhiteboards som vi fick leka med. :3 haha nej men vi använde dem faktiskt till ekvationer. Detta är en av de bästa lektionerna på hela veckan. En och en halv timmas matte. :) Slutar efter den här lektionen också. Klockan tvååå. :D Då ska jag träffa min lilla Jesper en stund, fram tills min buss går.
Ikväll blir det ingen drill för mig. :( Jag ska jobba istället. Dock blir det lite körigt för mig när jag kommer hem men jag får lösa det på något sätt. :o Hihi
Puss ♥

You are more beautiful than you think.

Publicerad 2011-10-11 21:51:52 i Allmänt,

SVERIGEEEE!! KOM IGEN DÅ!!
Fast nej. Haha jag sitter och kollar på Sverige-Holland och jag tycker det är ganska tråkigt faktiskt. :( Men.. vad gör man inte för att hänga med? ;) HAHA nej jag skojade. Pappa vill kolla på det så jag får glo lite jag med.. :)
Jag har varit så sjukt trött HELA dagen så jag ska snart gå och lägga mig. Ska bli skönt med en kort skoldag i morgon. Jag börjar åtta och slutar två. :) Och efter skolan ska jag drillaaa. :'D Nej nu räcker det för idag.
God natt, ♥
Här ser ni en bild på min snygga bakgrundsbild på min dator. Har gjort den heeeelt själv. :D Andreas Wijk ♥
http://andreasstil.blogg.se/

You are someone's reason to smile.

Publicerad 2011-10-11 13:02:32 i Allmänt,

haahah omg.. :( Jag hade gjort ett långt inlägg med sådär massa frågor men när jag skulle publicera det så loggades jag ut. :o :( Tusan...
Aa, jag är i alla fal sjukt trött och vill helst hem och sova men jag går till 16.20 idag.. Men som tur är så har vi matte sen så vi får ha lite kul. :3 Wiiie! Godissugen är jag också.. Det är inte lätt nu!
Efter skolan drar jag nog hem till Annie. Vi ska plugga lite. :)
Puss♥

I'm afraid someone better will come along.

Publicerad 2011-10-10 21:47:52 i Allmänt,

Hahahaa, de nya avsnitten av 2 and a half men är ju faktiskt riktigt bra! Eller ja, det första avsnittet var det i alla fall ;) Jag har nyss gjort i ordning mina naglar också, jag lägger upp en bild för dem som vill se. :)
Det har verkligen varit en seg dag idag. Mina planer blev även ändrade. Jag gick inte ut mes Sofie, för mamma, Sophie och jag skulle till min mormor. Haha jag fick många skrattanfall där.. HAHA min syster är underbar. ♥
Om en kvart ska jag gå och lägga mig så jag uppdaterar i morgon igen. :)
God natt!
Puss
Mina naglaaar :)
Världens finaste syster ♥

Maybe.

Publicerad 2011-10-10 14:36:35 i Allmänt,

Dryg spanska.. :( Som tur är så ska vi bara kolla på ett program nu, sen slutar vi. Blir att ta en powernap när jag kommer hem, sedan ska jag ut och gå med Sofie, sen måste jag plugga. Spanska och idrott..
Puss ♥

You may say I'm a dreamer.

Publicerad 2011-10-10 10:32:36 i Allmänt,

God morgon!
Ojoj vad tiden gick långsamt i morse. :o skönt! Tråkigt bara att både Annie OCH Frida är sjuka.. :( Tråkigt. Ni får krya på er brudar!
När vi alla hade gått in i klassrummet innan för att börja vår lektion så drog brandlarmet igång. :o HAHA och vi fattade INGENTING. Så efter några minuter kom vi på att vi kanske borde gå ut såå... Det gjorde vi. :3 Och tusan var kallt det är ute! Men som tur är så var Fikret där som var snäll och lånade mig sin jacka. Gullo! :)
Ne, nu måste jag arbeeeta. :)
Puss ♥

Fuck it, I'm young.

Publicerad 2011-10-09 21:28:14 i Allmänt,

Fy tusan vilken skön dag! :) Nu är jag också klar med engelskan och känner att jag borde sova. :) Så det blir bara lite snabbt här. :3 Imorgon är det åter igen skola vilket jag ser fram emot. :)
Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok till idrotten.
God natt ♥

this world is mad

Publicerad 2011-10-09 17:10:16 i Allmänt,

Hejsaaanhejhej!
Åh jag blir sur! Det funkar ju inte att blogga från mobilen. :s dåligt...
Men aja, nu är jag i alla fall hemma från jobbet. Det har varit en lång dag idag. Men guuud vad skönt det är att komma hem nu. :)
När jag satt i kassan lite tidigare idag kom det en gammal gubbe typ, (inte riktigt gubbe, men nästan), och han skulle betala sina grejer med sitt kort men så hade han inte tillräckligt med pengar på det så han betalade 40 kr kontant men det räckte inte ändå och så tog vi bort två paket cigaretter och då fick han betala nio kronor. Men det var tydligen för mycket. :o Så han blev asarg. PÅ MIG?! :o aa.. tänkte att ni vill veta det.. Ville bara ha något att fylla ut med. ;) Och kan tillägga att det var lite pinsamt.... hihi
Men nu går jag direkt över till plugg. :) Det ska bli skönt med skola i morgon! :)
Puss
image description
Puss på min Knubbis <3
image description

Forever is not real.

Publicerad 2011-10-08 15:11:54 i Allmänt,

Tjenaaa!
Jag kom hem fråm jobbet för ett tag sedan och ska snart duscha och sedan gå bort till min Knubbis. Vi ska passa hennes lillasyster ikväll. :)
Men oj vad det känns i ryggen nu när man han suttit ner i fem timmar, :o Jag får börja stå upp när jag äger i kassan. ;) hihi! Nej men nu ska jag äta och sedan duscha. :)
Puss på er!

Life is about kicking ass. Not kissing it.

Publicerad 2011-10-08 00:11:53 i Allmänt,

Jaja! Jag har haft en bra kväll men bra folk och helt okej pannkakor. ^^ Jag blir dock lite sur, för mitt förra inlägg publicerades inte. :( Rackarns! Men ja, våra pannkakor blev totalt failade och det hela slutade med att mamma gjorde dem åt oss.. Haha! Och sedan kollade vi på idol med mamma och pappa. Tråkigt att Roshana åkte ut faktiskt. Jag tycker att hon är värd att vara kvar med tanke på hur grymt hon sjunger. Men ja, det är väl inget att göra åt. Huvudsaken är bara att Olle, Moa och Emil är kvar. :D
Nej nu måste jag sova. Ska upp och jobba i morgon. :)
Puss

He who laughs last didn't get it.

Publicerad 2011-10-07 10:59:15 i Allmänt,

God morgon! :)
Det är så underbart att vara ledig, när man ligger i sängen och vet att man egentligen ska vara i skolan. :3 hihi!
Fast idag har jag massor att göra :o typ en miljon engelska uppgifter, (jag kanske överdrev där. Men det är många i alla fall), och en svenska uppgift, sen ska Annie och jag gå upp till moga för att hälsa på och jag måste lämna mina böcker som jag lånade därifrån. :)
Och lite senare kommer mina gosisar Ellen, Johan och Rasmus hit. Vi ska göra pannkakor och ha det allmänt mysigt. :D Bra dag, och bra början på helgen. :)
Nu är det dags för engelskaplugg..
Puss

Haaaaard work work!

Publicerad 2011-10-06 21:00:57 i Allmänt,

Wiiiie! Är nyss hemkommen efter min första arbetsdag som faktiskt gick väldigt bra! :) Fast nu är jag väldigt trött så jag ska nog snart sova, även om jag är ledig i morgon ;) hihi!
Nej men snart dör min dator och jag orkar inte hämta laddaren så detta blir ett kort inlägg. :)
Puss

Do more of what makes you happy.

Publicerad 2011-10-06 09:09:05 i Allmänt,

Gash, den här dagen började INTE bra. Det började med att jag försov mig och vaknade en halvtimma innan jag skulle gå till bussen och när jag väl skulle gå så pissregnar det ju ute. :( Och när Annie och jag hoppar av bussen vid resecentrum och väntar på bussen bort till skolan så kommer inte den. och inte nästa. och inte den efter det heller. Så vi kom nästan försent, men nu är vi i alla fall här.
Men efter regn kommer solsken, right? För vi fick nyss reda på att vi är lediga i morgon!! :D Så det gör det värt att ha en dålig dag idag ;) Wiiie
Puss

Woop woop!

Publicerad 2011-10-05 20:37:39 i Allmänt,

Är hemma och har ätit nu. Drillen gick inte såå bra eftersom det regnade och var kallt. :( Men efteråt blev det mycket roligare. Vi fick nämligen reda på vart vi ska åka på jubileumsresa. Så i maj drar SUO med drill till ITALIEEEN! :D Ååh det kommer bli så kul! :D Haha jag taggar redan! Och det blir ju inte sämre av att vi har två stycker som fyller 18 där nere?! :D hahaha herregud! Grymt kommer det bli. :) Synd bara att det är så långt kvar.. Men det är värt väntan . ;)
Men nu är det dags för mig att plugga. Har historia-redovisning i morgon så måste fixa det sista. :)
PUSS!

Inte vet jag

Publicerad 2011-10-05 15:43:37 i Allmänt,

Hejhejhej!

Sitter på bussen hem nu. Jag ska hem och äta lite och sedan fixa mig inför min drilluppvisning som jag har sedan. :3
Är dock tveksam om jag kommer orka det. Vi hade ett sjukt jobbigt idrottspass idag :o hahahaah!

Vi hörs senare :)

Puss

Goood Morning!

Publicerad 2011-10-05 09:06:20 i Allmänt,

Bara en snabb uppdatering!
Jag kom nyss till skolan och börjar min dag med Logi. Vi ska skriva massor om olika yrkesroller som finns på ett hotell, sktisvårt :o men det är bara att göra så gott man kan, right? ;)
Hoppas alla har en bra dag! :)
Puss
Jag och Annie, grymt snygga såhär på morgonen ;)

Evelina!

Publicerad 2011-10-04 19:12:55 i Allmänt,

Just det! Jag glömde att säga det att min underbara vän Evelina hjälpte mig att fixa designen på min blogg. :)
Tack Evelina!
Och ni kan ju även kolla henne fina blogg också. :)
evelinasvensson.webblogg.se
Puss på dig :) <3
Love you <3

YOUR FACE - I like that shit

Publicerad 2011-10-04 19:03:17 i Allmänt,

Tuddiluu!
Skönt att vara hemma efter den här dagen! :o Usch för såhär långa dagar! Men ändåååå...
När jag hade gått av bussen gick jag in på ica och köpte två kanelbullar till mamma och mig. Sedan hämtade hon mig och när vi kom hem så fikade vi med bullar, kaffe och riskakor. GOTT! Och nu är det dags för mig att jobba på mitt historia-arbete som jag och några ska göra en redovisning om på torsdag. Pust! :( Men, måste man så måste man!
Puss!
Min favoritFrida<3
<3

They see us rollin'

Publicerad 2011-10-04 07:07:42 i Allmänt,

Satte mig precis på bussen med min AnniePannie. :) haha kul att hon gör mig glad direkt när vi möts på morgonen :') puss på dig min Panda <3

Lång dag idag för övrigt! Går till 16:20. :( uscha!

Wiiie hörs sen! Puss

Ingen bra dag!

Publicerad 2011-10-03 20:39:39 i Allmänt,

Det känns inte särskilt bra att börja bloggen med att klaga. Men det har verkligen varit en minst sagt knepig dag. Den började som vanligt, men spårade senare ut totalt och allt blev uppochner. Mycket förstördes men jag vill inte skriva ut allt här för de som inte har med det att göra behöver inte veta! :)
Men efter skolan blev det dock bättre. Då kom Ellen in till stan och vi tog en fika och gick sedan runt i stan. :) Köpte dessutom en ny, supermysig kofta! :D Tack för dagen Pellen, bror! ;)
Tack mina fina vänner för att ni gör allting så mycket bättre! :) <3

:)

Publicerad 2011-10-03 11:15:43 i Allmänt,

Haha ja då var det även dags för mig att skaffa en blogg! Vi får väl se hur detta går ;)
Till att börja med får ni njuta av en väldigt vacker bild på Frida och mig :)

Om

Min profilbild

En vanlig blogg om mig, mitt liv och allt jag gillar och ogillar. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela