KajsaDavida

Glad!

Publicerad 2012-02-29 20:14:38 i Allmänt,

Åååh vad glad jag är nu! Denna goding är på väg hem till mig!! :D Nu får sommaren gärna komma så jag får använda den! :') GLAD KAJSA!!

You're stronger than you think.

Publicerad 2012-02-29 19:40:07 i Allmänt,

Nuuu mår jag mycket bättre. :) Jag hade ont i magen hela tiden när Sophie och jag var ute och gick men när vi kom hem och efter att jag duschat försvann det. Yay! :D Toppen! :) Så jag drar till skolan i morgon. :)
Just nu pratar jag i Skype med min Frida och snart ska mami och jag dricka kaffe och mysa lite. :)
Jag vet att det inte är särskilt rolig uppdatering idag. Men det kommer bättre dagar. ;)
Puss

Sjukis.

Publicerad 2012-02-29 16:38:54 i Allmänt,

Om man kan kalla mig sjuk. Egentligen tror jag inte det. Jag spydde inatt, (mys va? hehe) och har haft kramper i magen sedan igår kväll. Så jag var inte i skolan idag och kan inte vara med på drillen.. :(:(:(:(:(
Därför har inte min dag varit särskilt händelserik. Jag har mest chillat i soffan och pluggat lite historia.
Nu ska min syster och jag gå ut och gå en bit. Vi får se hur långt jag klarar mig. :)
Puss!

Hope you feel beautiful today.

Publicerad 2012-02-28 18:47:04 i Allmänt,

Because i don't. HAHA så emo.... Nej jag skojade bara. :)
Jag har n'stan haft en födelsedag till idag. För några dagar sedan smsade Jesper Kling mig och skrev att jag skulle få en sen födelsedagspresent av honom. Och idag fick jag den.
En V for Vendetta-mask! :D Haha jag blev skitglad. :D För er som inte vet det så är det min favoritfilm och jag är kär i den masken.. Hihi! Tack räkan. :)
Och när jag kom hem låg det ett brev till mig på vår köksbänk. När jag öppnade det var det ett kort med en dikt på. Och när jag öppnade det så läste jag på baksidan och där stog det:
"Hej Bästis! Om jag ska vara ärlig så tänkte jag skriva ner allting med dig som gör dig sådär bäst som bara du kan vara. Men sen insåg jag att det finns varken papper eller ord som räcker till. Fast egentligen räcker det ju med att säga att du är bäst bara för att du är du.
Nu har vi känt varandra i ganska exakt ett halvår. Bara. Folk som träffar oss tror nog att vi känt varandra hela livet. Och ibland känns det ju faktiskt som det. Du är den som står mig allra närmst och du känner mig nästan bättre än jag känner mig själv.
Det finns ju som sagt inte ord som kan förklara hur mycket du betyder för mig eller hur glad jag är att just du är min bästa vän.
Orden på detta kortet förklarar ändå ganska bra...
Kajsa, Jag älskar dig
Pussar & kramar din Frida ♥"
Herregud så glad jag blev. Det var riktigt länge sedan jag fick något liknande. Tack! Du & jag hör ihop! Jag älskar dig! ♥
Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg. :)
Och från det ena till det andra. På torsdag, 17.15 smäller det. ;) Ni märker på freeedaag! :D
Puss!

You make me smile so easily.

Publicerad 2012-02-28 09:01:51 i Allmänt,

Lång dag idag.. Det skriver jag nog varje tisdag.. haha! :D
Går till 16.20 och åker hem så fort som möjligt och ska då fixa en sak med det där jag skulle göra om två månader om ni minns det.. Hihi! Jag ska göra det så fort som möjligt istället och i eftermiddag får ni veta exakt när jag ska göra det. :D Åååh jag är så nervös! Hihihi!
Puss!

It will rain.

Publicerad 2012-02-27 22:35:55 i Allmänt,

Nu går jag och lägger mig med den här godingen i lurarna. Har jag sagt att jag verkligen gillar Bruno Mars..? Det gör jag iallafall. Tycker ni ska ge låten en chans, för den är ju såå fin.
God natt!

Work out!

Publicerad 2012-02-27 19:40:54 i Allmänt,

Hahah jag känner mig så duktig. :D Jag har precis varit och tränat på gymmet med min syster. Dock kommer jag inte skaffa gymkort där eftersom det är för dyrt för mig. Men jag får träna på egen hand. Dags att skaffa "beach 2012-kroppen". ;) Hahaha!
OCH jag äter inte lika myclet godis längre. Duktig jag är.. Hihi!
Nu ska jag vara ännu duktigare och plugga historia som jag älskar såååå mycket.... :) (Ironi...)
Ni får en bild på Kenza, som enligt mig har en av de snyggaste kropparna som finns.
Puss!

Gothenburg!

Publicerad 2012-02-26 11:29:09 i Allmänt,

God morgon!
Jag hade en riktigt bra kväll igår. Vi firade Fridas storebror Rickard och hade det mysigt. Frida, Rickard, Andreas och jag spelade massa kort och gjorde typ en frågesport. Och MATEN?! Åh så god den var!! Hihi
Nu sitter jag på bussen mot Göteborg tillsammans med min syster Sophie, kusin Lukas och faster Pernilla. Vi ska till min gammelfaster Gunilla och äta mat och sedan ska vi till Göteborsoperan och kolla på musikalen 'West Side Story'. Såå mysigt! :)
Jag skriver lite senare. Förmodligen efter musikalen. :)
Puss!

Födelsedagspresent!

Publicerad 2012-02-24 18:26:24 i Allmänt,

Jag fick en sen födelsedagspresent idag. Den var från Amanda, min kusin som är i USA.
FAN VAD GLAD JAG BLEV!! Längesedan jag grät så mycket.. Tack såååå mycket! Puss jag älskar dig! ♥
Det står "Vas Happenin!" Som Zayn brukar säga. :)

Music!

Publicerad 2012-02-23 20:35:29 i Allmänt,

Jag tänkte lägga upp några låtar som jag verkligen inte kan sluta lyssna på. Vissa kan vara väldigt gamla, men jag kan verkligen inte släppa dem.
Detta är bara några av dem. Jag har många fler! :)
I morgon är det äntligen fredag. :D Åh vad jag ser fram emot helg. Snart ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag kan somna. :)
Puss på er!

tio månader.

Publicerad 2012-02-23 13:35:18 i Allmänt,

Tio hela månader och det gör fortfarande lika ont. Vi alla saknar dig, vår finaste Joel.
Igår pratade Evelina och jag om dig och vi båda var så nära på att börja gråta.
Älskade Joel. Snälla, kom tillbaka. ♥

5.

Publicerad 2012-02-23 09:06:08 i ,

Favorite girlfriend?
Ja det är bara två av dem som har flickvänner. Louis är tillsammans med Eleanor och Liam är tillsammans med Danielle. Och jag gillar dem exakt lika mycket. :)
Dock har det ju varit supermycket snack om Harry och Caroline. Och henne gillar jag inte riktigt lika mycket. HAHA! Hon är liksom 32.. det skiljer 15 år på dem.. Men jaja, nu har iallafall Harry gått ut med att han är singel så. ;)
Louis och Eleanor.
Det var ingen bra bild.
Men här är Danielle och Liam.

I wish you were here.

Publicerad 2012-02-22 22:12:42 i Allmänt,

Jag var med om en sak idag som fick mig att tänka ganska mycket. Vi simmade idag på idrotten och efter det när Annie och jag stod i omklädningsrummet och bytte om kom det in ett antal småtjejer. De måste gå i lågstadiet eller något sådant. Precis när de gått in säger deras "fröken" till dem att de måste ta av sig skorna först. Då berättar  Annie att hon nyss hörde när en av dem säger till sina kompisar, lite malligt: "Aa, jag måste nog ta av mig mina Doctor Martens."
Jag menar HALLÅ?! Vad hände med tiden då man skröt om sin nya Barbie/Bratz? Jag blev fan upprörd.. Hahaha! Nej men ärligt. Vafan händer med världen? Snart kommer väl en tjej på elva år och skryter om sina nya silikontuttar..? Jag blir riktigt trött faktiskt.. ÅÅH!!

Men nu ska jag inte vara en sån surkärring. Har haft en helt okej dag faktiskt. Slutade 11.50. Då drog Annie och jag till stan där jag köpte en bok som heter "Resa till New York". Haha nej då, jag älskar inte NY.. :) Sedan åkte jag hem till Evelina. Vi drack kaffe och snackade en jäkla massa skit. Det är de två sakerna jag gör bäst. Dricker kaffe och snackar skit. (Skämt åsido).
Mellan 17-20 var jag på drillen, som varje onsdag. Hahah åh jag bara älskar drillen. Veckans höjdpunkt. VARJE vecka. Oftast. :)
Nu är det dags för mig att sova.
God natt allihopa!
Puss

Brit award!

Publicerad 2012-02-21 21:08:53 i Allmänt,

Okej, nu blev det tre inlägg på raken.. Men jag hoppas att det inte gör något. ;)
Jag tänkte bara säga lycka till, till fem av de finaste killarna i världen.
Ikväll har nämligen One Direction chansen att vinna ett Brit Award. Och förmodligen talar jag för alla directioners när jag säger att vi håller tummarna stenhårt för våra favoriter och hoppas på att de vinner. :) ♥

Tjejkväll 18/1

Publicerad 2012-02-21 21:00:24 i Allmänt,

Annie, Frida och jag vaknade upp ganska tidigt på morgonen. Vi åt frukost och gjorde oss sedan i ordning för att åka till Fridas moster för att äta lunch. Vi fick sedan skjuts till City Gross där vi mötte upp de andra tjejerna.
Vi var tvungna att ta kort. INNE PÅ CITY GROSS. Haha lite pinsamt var det..
När vi kom hem till Frida lite senare satte vi oss och spelade TP. Vilket inte gick så bra eftersom frågorna är så sjukt svåra.. Så vi bestämde oss för att spela kort istället.. :)
Sedan var det såklart dags för MAT! :D Vi lagade tacos och hade det supermysigt!
Efter en hel del tv-tittandes och godisätande gick vi och la oss. :)
Och morgonen efter gjorde vi amerikanska pannkakor som var riktigt goda! :D

I care. I will always care.

Publicerad 2012-02-21 20:44:45 i Allmänt,

Seg dag.. Igen!
Därför har jag inte mycket att berätta om min dag. Men jag kom på det att jag inte har lagt upp bilder från när jag var på spa eller från tjejkvällen i lördags. :) Bilderna från tjejkvällen lägger jag in i ett annat inlägg.
Här är från Divya Spa:
Någon mer än jag som ÄLSKAR iPhone-bilder? ;)
Efter det åkte vi hem till min faster Pernilla som hade lagat god mat. Ost och skinkpaj blev det. Supergott!
Och chokladmousse och kaffe till efterrätt. :) MUMS!

Blame it on you!

Publicerad 2012-02-20 11:36:02 i Allmänt,

Tillbaka i skolan. YES!! Fast nej.. jag skulle verkligen inte klagat på att få en veckas lov till.
Måndagar är så dryga också. Börjar dagen med en lektion på tre timmar, lunch och sist spanska. Kaffe vill jag ha med. :(
Och det senaste har jag blivit så sjukt sugen på att tatuera mig. Jag har aldrig varit mycket för tatueringar men nu vill jag verkligen.. Två stycken till och med! :o
Dock vill jag skriva något annat. Och inte ha en text på revbenen, utan någit annat.
Och efter melodifestivalen i lördags (som jag inte var så insatt i efter att första låten var över) så blev jag kär på nytt. :D Haha nej jag skojade. Ingen slår Harry. Men gruppen youngblood är riktigt duktiga. Deras låt "Blame it on you" har spelats om och om och om igen i mina hörlurar. :) Jag tycker verkligen att ni ska ge den en chans.
Riktigt duktiga killar måste jag säga. :)
Och ja, jag har lätt för att bli småkär i "pojkband".
Vi hörs senare!
Puss

Keep dreaming!

Publicerad 2012-02-19 22:29:42 i Allmänt,

Jag kan inte sova.. Så då kanske det är tid att blogga för dagen? :)
Jag har haft en underbar helg som jag berättar mer om i morgon faktiskt. Detta får bara bli ett kort litet inlägg. Det som går runt i mina tankar just nu är bara: NEW YORK!
Min största dröm är att leva ett liv där. Finns nog inget hellre jag vill. Kämpa är det enda man kan göra för att nå dit. Vilket jag ska göra.
Jag måste sova om jag ska lyckas komma upp i morgon så jag får försöka.
Puss, god natt!

Bästa vänner!

Publicerad 2012-02-18 12:17:57 i Allmänt,

Idag vaknade jag upp bredvid mina underbara vänner Annie och Frida. Vi har nu duschat och fixat oss lite. Vi ska snart gå till Fridas moster Karina för att äta lunch och ska sedan möta upp Sara, Julia, Erika och Amanda för att handla lite mat och sedan ska vi ha tjejkväll här. :D
Dessutom firar vi tre ett halvår tillsammans idag. Jag älskar er!
Kolla in mina fina brudars bloggar! (De som har en som jag vet om ;))
Frida Hedberg
Annie Almgren
Sara Johansson
Erika Mild

Act like a lady, think like a boss.

Publicerad 2012-02-16 14:50:00 i Allmänt,

Nu är jag hemma efter ännu en natt i Sexdrega. :) Jag har duschat och fräschat till mig lite och väntar nu på att min faster ska komma hit så vi kan fika och sedan åka. :D Dett aska bli så skönt!
Jag ska försöka ta lite bilder, (blir dock med iPhonen men det får alla nöja sig med) som jag kan lägga ut här lite senare.
Och jag kunde inte fixa sims.. Så förhoppningsvis kan Fridas bror Rickard hjälpa mig med det i morgon. :)
Dessutom har jag bestämt mig för att göra en sak. MEN jag tänker inte säga vad. Alla får vänta och se. :D Om ungefär två månader. ;)
Puss!
Jag. Älskar. Den. Här. Bilden.
Finner inga ord...

What if, all your dreams came true.

Publicerad 2012-02-15 22:32:58 i Allmänt,

Lan. YES! Eller nej.. :)
Jag är hos Jesper med hens bror Niklas och hans tjej Emelie. Jesper och Niklas spelar dator och Emelie och jag försöker fixa sims men det funkar varken på hennes eller på min dator. Kasst. Dock vet jag nog vad felet är för mig och jag kan bara fixa det hemma. Så jag får bara sitta här och hitta på något. :)
I morgon ska jag ju på spa/massage med min syster, mamma och faster. SÅ MYSIGT! :D
Puss!

Rubrik?

Publicerad 2012-02-14 19:15:19 i Allmänt,

Jag har det så bra så! :D ligger i Jespers soffa och myser med två små söta hundar. Maja ligger PÅ mig och Busan ligger bredvid. :) Jesper letar efter någon bra skräckfilm vi kan kolla på. :)
Längtar tills min Frida kommer. Har inte träffat henne på evigheter. :(
Puss!

Valentine's Day!

Publicerad 2012-02-14 12:28:59 i Allmänt,

Jag njuter verkligen av mitt lov kan jag ju säga! Jag vaknade vid halv nio och kunde inte somna om även om jag var trött. Men det gjorde ingenting för min pappa hade smsat mig och skrev att One Direction skulle vara med på tv4. TACK PAPPA!! :D Så jag kollade på det och sedan slog jag på några avsnitt av SATC. Förvånande? Inte så va. :)
Nu har jag kollat på Top Model och tar det bara lugnt. Om en timma ska jag ner och klippa mig. :)
Ja och det är ju alla hjärtans dag idag. Är det meningen at man ska vara glad eller ledsen över att man är singel nu? Själv är jag glad. :) Visst, man ser hur många som helst som är iväg någonstans med sin pojkvän/flickvän, eller de som köpt något till dem. Till exempel, en av min a bästa vänner Ellen, som är i Sälen (eller något sånt haha) men Johan. Det är verkligen gulligt tycker jag och jag är glad för deras skull. Men det är inget jag känner att jag behöver. :) Och DET känns bra. ;) Så jag tänker tillbringa den 14 februari 2012 med två äv världens bästa vänner. Frida och Jesper Kling. :) Det är minst lika bra som att vara i ett förhållande. Tycker iallafall jag.
Men till er som ska träffa den där lite mer speciella personen; LYCKA TILL! Och ha en superbra dag! :)
Puss!
image description

Baby, let me blow your mind tonight!

Publicerad 2012-02-13 23:21:08 i Allmänt,

Det blev lite jobb idag! Fick en tid  mellan 16.00 - 22.15 så jag tjänade in lite goa pengar. :)
Nu är jag dock supertrött så det blir bara ett kort inlägg. :) Jag ska kolla några avsnitt av Sex And The City och sedan sova. Har en riktigt go morgondag framför mig. :)
Puss och god natt!

Smile! :)

Publicerad 2012-02-13 12:00:37 i Allmänt,

God morgon!
Jag vaknade runt elva och kände inte för att gå upp riktigt då så jag drog på med två avsnitt av Sex and the city. ÅH SÅ BRA DET ÄR! Jag älskar det programmet. :) Nu sitter jag i min underbara säng, invirad i mitt täcke och snorar. Haha nej, det gör jag inte. Men jag har dragit på mig en go förkyldning. ;)
Min mage pratar med mig så jag tror att det är dags att äta frukost. :)
Ha en bra dag!
Puss!
Så här brukar min frukost se ut. Sjukt gott är det! :D

If it's meant to be, it will be.

Publicerad 2012-02-12 22:27:45 i Allmänt,

Jag ska verkligen försöka blogga bättre nu på lovet! Det skulle jag behöva.. Haha jag vet inte varför jag inte bloggar faktiskt. Jag tänker på det varje dag men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om.
Då kör jag väl på det vanliga; Vad har jag gjort idag?
Jag har kollat hela säsongen av awkward, (serien jag ÄLSKAR som går på MTV), jag har städat upp lite här hemma, duschat och fräschat till mig lite, träffade några och nu har jag kollat på film. Dessutom kom mina föräldrar hem från en vecka i Spanien. Mm, ne, känner mig inte alls blek. Mina föräldrar har en tendens att bli SUPERBRUNA när de är utomlands. Mm TACK för den, mamma och pappa. :( jag hänger med er nästa gång. Okej? Bra! Tack! :)
Och ja, jag städade idag bara för att de kom hem. Hihi!
Den filmen jag kollade på nyss heter Easy A och jag lånade den av min Frida. Grymt bra var den. Har velat se den länge nu och hade höga förväntningar, som den uppfyllde. :D Dock är det nog en film som passar tjejer bättre än killar. Så tjejer, den rekomenderar jag! :)
Söndag är det idag också! Har dock ingen "söndags-ångest" för det är ju en veckas lov nu!!! :D Åh så underbart! :)
Min vecka ser ut ungefär såhär:
  • Måndag: Sola, boka klipptid, kanske ta en fika med någon om han/hon vill? Hihi!
  • Tisdag: Ja, det är ju alla hjärtans dag och jaaaag är singel, så har ingen att träffa. Därför blir det mys med Jesper och Frida. Blir förmodligen massa film. ;) Sola igen kanske?
  • Onsdag: Ingen aning! Bara att höra av sig om man vill göra något. :)
  • Torsdag: SPA och massage på Divya Spa med syster, mamma och faster. :)
  • Fredag - Söndag: Sover hos älsklingsFrida med älsklingsAnnie. Vi ska ha supermysigt och på lördag kommer alla andra tjejerna från Fridas klass (Annies och min parallellklass) och då  har vi tjejkväll! :D Såå mysigt! :) Kanske sola på fredag innan vi åker till Frida?
Jag tror det kommer bli ett grymt lov och jag ska verkligen njuta av alla dagar! :)
Det blev ett ganska långt inlägg ändå. ;)
Puss på er!

Duktig Kajsa!

Publicerad 2012-02-09 20:36:35 i Allmänt,

Hahah är det jag som är bra på att uppdatera eller? Nej.. Tror inte det.
Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på drygt en vecka.. Men just nu händer det inte så mycket speciellt i mitt liv som är så kul att skriva om och då känner jag att det är lika bra att skita i att skriva iställer för att skriva "Jag har inte gjort något idag" varenda dag. ;) Haha men ja, nu är det ju snart lov och då händer det förmodligen lite roligare saker. :)
Idag blir det tidig läggdags för mig. Jag är lite krasslig så jag vill vila ut mig och så innan lovet börjar. :D Annars blir man ofta sjuk sådär lagom till att lovet börjar.. Inte så kul. ;)
Och dessutom har jag bestämt mig om hur jag ska göra med mitt hår. Jag ska ha långt nu, (förmodligen ljust till sommaren) och sedan när vi börjar skolan efter sommarlovet klipper jag av det och blir mörkhårig. :) Om jag fortfarande vill det då! :)
Här får ni lite random bilder från internet. (Ja för SÅ rolig är ju jag.)
Puss på er!
TA MIG DIT!!! :(

asdfghjkl, yes

Publicerad 2012-02-02 12:56:09 i Allmänt,

Min födelsedag igår var väldigt bra. Jag blev väckt av min fina familj och min syster gav mig två presenter. En ring och en tröja. Sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning som vanligt. Klockan åtta möttes Annie och jag utanför Andreas lägenhet. Då kom Jesper och Johan ner och vi fick åka med dem till Borås. (Johan skulle till högskolan och Jesper skulle hämta Andreas.) Jag fick ett presentkort av Jesper. Jag ska få spa och massage och hans mamma. :D När vi kom till skolan hade tjejerna i vår prallellklass blåst upp ballonger, de blåste serpentiner på mig och sjöng för mig. Jag fick även en cupcake med ett ljus i, en cheese balls-påse av Frida och Annie och Fridas bror Rickard hade köpt en målarbok till mig.. Jag slutade skolan klockan tolv och gick då till Viskan och fikade med min andra Jesper. Sedan åkte jag hem och gick upp till Andreas lägenhet och var lite med Jesper och Robin och sedan var det dags att åka upp till drillen. När jag kom hem där ifrån hade mamma och pappa lagat fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås. MUMS! Och min syster gjorde fruktsallad till efterrätt. :)
TACK till alla mina fina vänner som gjorde min dag underbar. :) ♥

Ingen snygg bild, men man ser den fina cupcaken jag fick. :D

Harry Styles.

Publicerad 2012-02-01 22:27:50 i Allmänt,

Grattis till till en av världens finaste killar! Harry fyller nämligen 18 år idag. (ja, samma datum som mig. COOLT VA?!). Hihi så detta inlägg blir bara till honom och i morgon skriver jag mer om hur min födelsedag har varit. :)
Puss och god natt!

Om

Min profilbild

En vanlig blogg om mig, mitt liv och allt jag gillar och ogillar. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela