KajsaDavida

esc.

Publicerad 2012-05-27 19:30:43 i Allmänt,

Igår var det ju Eurovision Song Contest! Grattis Loreen!
Det var ju knappt någon överraskning att hon vann. I alla fall inte enligt mig. Loreen var helt överlägsen. :)
Tillsammans med Loreen så var Tyskland och Irland mina favoriter. JÄVLAR vad bra de är. :D Haha! Här får ni dem!
Jag älskar att denna snygging är helt naturligt klädd. Det var en sak som jag bara fastnade för.. :) (Ja jag är kär i honom. OCKSÅ!)

fml.

Publicerad 2012-05-27 17:45:22 i Allmänt,

Åh jag orkar inget just nu.. Har skitmycket saker i skolan den här veckan så jag är på ganska dåligt humör hela tiden. Det ska bli skönt som fan att få sommarlov snart.

Jag tänkte bara skriva ett kort litet inlägg här så ni vet att jag fortfarande lever. Så ja, nu vet ni det!

Nu går jag ut till min familj igen, de + Mathias, framor och Rolf sitter ute och myser. Snart får vi MAT. MUMS!

Jag ska nog fixa i ordning min blogg snart med. När jag orkar och så.. :)

Puss!

Borta bra, hemma bäst. Eller?

Publicerad 2012-05-21 21:19:24 i Allmänt,

Ja nu är vi äntligen hemma från några riktigt bra dagar i Italien. :) Herregud vilken bra resa måste jag säga. :)
Dock skule jag lätt kunna stanna där nåååågra veckor till.. Haha.. :(

Jag skriver mer om resan en annan gång för den här veckan har jag lite att göra. Har prov i morgon, onsdag och torsdag. Dessutom MÅSTE jag fika med Fridisen i morgon för vi har ju en del att pata om nu. :D

Nu ska jag duscha och sedan ska jag soooova. :)

Puss och god natt! :)

I've been thinking about you..

Publicerad 2012-05-13 11:55:06 i Allmänt,

Jaa vad händer i mitt liv just nu? För det mesta taggar jag inför Italien-resan. :) Vi åker ju på onsdag och jag kommer förmodligen inte kunna blogga då. (Jag vet att jag inte bloggar ändå, men tänkte att där nere händer det lite mer och då är det lättare och roligare att skriva).

Jag sitter i soffan nu har precis spelat sims. Jag funderar på att poppa popcorn och sätta mig i ett fotbad framför en bra film innan jag börjar packa. Sofie och Pontus skulle komma hit och hjälpa mig men ingen av dem kommer än på ett tag, då kan jag lika gärna chilla lite först.

Jag är på lite halvdåligt humör idag. Jag orkar typ inte prata med någon alls. Bara så ni vet varför jag kanske inte svarar om någon skriver till mig eller något.. GASH! Hatar att vara på sånt här humör så får väl försöka skärpa mig och hoppas på att det blir bättre senare. :)

Puss

DÄR kom det..

Publicerad 2012-05-04 10:55:07 i Allmänt,

Jag vet att jag inte har uppdaterat alls.. Kommer nog inte ihåg allt jag gjort sedan dess. Men jag kan berätta lite av det roligaste jag minns så får den som vill läsa. :) Inga bilder heller. ROLIGT VA?!

I lördags åkte jag till Bollebygd, till bästis. Hon duschade och sedan fixade vi i ordning oss för att sedan ta bussen till Fritsla där Ronnie hade fest. Dock hade vi inte så kul där så vi tog 22.45-bussen där ifrån till Borås där vi fick vänta ett tag innan gulle-Albin kom och hämtade oss. Det som var tänkt då var att vi skulle åka hem till Andreas och vara där med lite folk men Frida och jag hoppade av vid parkgården där det var fest. Vi träffade lite folk där innan vi drog oss vidare till Andreas. Han fick laga mat till oss för vi var hungriga hihi. Sedan skjutsade Albin hem oss till mig. Då var klockan runt två men inte stannade i hemma för det. Jag pratade med en kompis som bad oss gå ner och möta dem vid bussen och sedan följa med till en som heter Rickard. Vi hade skitkul där och när vi väl kom hem senare var klockan halv sex och DÅ kände vi att det var dags att sova. :)

Efter några timmars sömn väcktes vi av att Sofie ringde mig runt tolv och bad oss åka in till stan för att möta henne. Så vi tog 13.10-bussen in. Vi tog en fika på Viskan (standard) och åååh han som jobbar där!! SÅ SNYGG!! En del vet vem jag menar. Hihi! Bra jobbat Viskan, som har lyckats anställa så snygg personal. :* Sedan gick vi runt på stan lite och hade det allmänt mysigt. Sedan åkte vi hem och kollade på en film. :)

I måndags gick vi upp tidigt för att åka till Mark med Nathalie. Vi åkte till skolan för att träffa lite folk och sådant. Eftersom Mark är bortglömda så de inte fick ledigt hihihihihihih!!  Skämt åsido.
Som sagt träffade vi massor av roligt folk och åt god lunch med några. :D Sedan åkte Frida och jag hem till mig för att fixa lite. Lite senare kom Rickard (Fridas bror) och Andreas (Rickards kompis/Fridas och Rickards plastkusin eller vad det är..). Vi åkte ut till Strömsfors, av alla ställen, där jag skulle ha drilluppvisning. Sedan åkte vi + Soffieproppis hem till mig där Sofie och jag bytte om fort som vinden så att vi sedan kunde åka till Borås för att KANSKE hinna se kortegen. Gorde vi det? Nej.. Vi såg typ de fyra sista vagnarna precis i slutet. :( Sedan åkte vi hem hehe..

Tisdagen börjae jag med att drilla på torget. Så Frida gick till Annie och Ante. Efter drillen gick jag hem och städade mitt rum. Det var min tisdag...

Pusspusspuss!

Om

Min profilbild

En vanlig blogg om mig, mitt liv och allt jag gillar och ogillar. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela