KajsaDavida

Modeling!

Publicerad 2012-03-27 21:00:53 i Allmänt,

Åh det hände en så rolig sak i skolan idag. :D Jag satt på min sista lektion, (spanska för den som vill veta det) och då kommer det in två tjejer som behövde två modeller att prova lite sminkningar och så på. Och jag sa att jag kunde. En supergullig tjej som heter Tina sminkade mig och satte i löshår och så. Riktigt kul! :D Jag fick också låna hem löshåret tills i morgon.. Ingen bra idé! Jag vill ha det nu. :( HAHA! Här får ni lite bilder som jag tog nyss. I morgon lägger jag upp några som Tina och jag tog innan idag. :)
Jag är helt skev ut där men skit samma! Jag ska lätt köpa löshår så jag kan ha långt hår ibland. :D Men som sagt, i morgon får ni se sminkningen lite bättre. :) NU ska jag ta bort det fina sminket och ta ut håret :'((((((((((((( Sen sova..
Puss!

Boyfriend.

Publicerad 2012-03-26 11:44:03 i Allmänt,

Ja nu är ju Justin Biebers nya singel "boyfriend" ute. Tänkte dela med mig om vad jag tycker och tänker om honom och den nya låten..
Jag är inte direkt något superfan av honom och lyssnar väldigt sällan på hans musik. Men jag har samtidigt inget emot honom och tycker faktiskt att han sjunger bra. I alla fall nu. :) Och han är riktigt snygg måste jag säga. Nu när han har växt till sig så är han farligt het. ;)
Här har ni låten. Enligt mig är den faktistk riktigt, riktigt dålig. Jag blev väldigt besviken faktiskt eftersom han brukar göra bra musik annars.. Usch! Illa Bieber.... :/

We're never going to be as young as we are tonight.

Publicerad 2012-03-24 16:44:56 i Allmänt,

♪♫ ♩♬  Youngblood YoungbloodI wanna be I wanna be Your youngbloodHeart beat here tonightYoungblood YoungbloodI wanna be I wanna be The wind that brings you back to life ♬ ♩ ♫♪

Glad tjej! Frida och jag såg Youngblood igår! :D Toppen! hihi! Riktigt bra är de! Jag orkar inte skriva vad jag gjort dessa dagar då jag inte uppdaterat. Hehe. Men jag kan ju bara säga att Frida och jag ska se younblood i morgon. JA vi ska se dem igen. :D:D:D Hahahaha!
Ja, jag är 17 år och har lätt för att bli kär i pojkband. Inget fel med det. :)

Puss!



GRR! Den killen alltså.. Farligt snygg! :) Till och med snyggare i verkligheten..

Tusen strålande solar.

Publicerad 2012-03-20 21:24:58 i Allmänt,

Så heter det boken jag läser just nu, för er som vill veta. :) Och JAG VET att jag har varit riktigt duktig på att uppdatera. Hehe.
I helgen var jag ju i Stockholm med Fridisen, Rickard och pappa Pierre. Tack till er och även Niklas och Johan. Ni gjorde min helg grym! :)
Jag köpte ett par converse med USA:s flagga på (:DDDDDDDDDDDDDDDD), en tröja och en bikiniöverdel. (Båda med leoprdmönster. Förvånade?)
Igår och idag har jag gjort samma saker.. Varit i skolan och läst min bok..
Nu måste jag åka ner och möta upp Annie för att få mitt fritidskort.. :)
Puss!

Taggad!!

Publicerad 2012-03-15 21:09:57 i Allmänt,

Förlåt för dålig uppdatering. Hihi!
Men jag har (som vanligt) inget vettigt att skriva om..
Tänkte bara skriva en kort uppdatering om att jag åker till Stockholm i morgon!! :D:D:D:D Jag åker med Fridisen, Rickard och Pierre. (Rickard = Fridas och min bror, Pierre = Fridas och min (andra) pappa). Hihi! Vilken toppenhelg jag kommer ha!! :D
Puss på er!
J A G Ä L S K A R D I G

Too cool for school.

Publicerad 2012-03-13 21:35:07 i Allmänt,

Nu har jag varit ledig i två dagar så i morgon är det skola igen..
Min dag har varit ganska händelserik faktiskt. Jag har strykt min enorma tvätthög, varit nere på ica, mamma och jag har varit ute och gått i drygt en timma, läst, gått ner till SKO-DEJ och köpte en plånbok, läst och sen kollat tv/spelat sims. :D
Och i morgon är det drill också! :'D ÅÅÅH SÅ KUL! Jag har inte varit där de två senaste gångerna.. Men i morgon är jag tillbaka. :D
Nu ska jag gå och lägga mig.
Puss!
HAHA hittade den här bland mina bilder...

Make them wonder why you're smiling.

Publicerad 2012-03-13 00:01:35 i Allmänt,

Gud så skönt att veta att jag är helt ledig i morgon. Jag var ledig från skolan idag och är det i morgon också. Dock har jag ju jobbar lördag, söndag och idag så det ska bli riktigt skönt att ha hela dagen ledigt i morgon.
Idag var det riktigt roligt på jobbet. Jag har nämligen gjort många andra saker än jag brukar. Riktigt kul! :D
Nu har jag kollat på några avsnitt Sex And The City och det blir några till innan det är läggdags. Jag ska upp tidigt i morgon för att fixa lite saker. :)
Puss och god natt!

Try something new.

Publicerad 2012-03-11 12:21:44 i Allmänt,

Har jag någonsin sagt att jag tycker att min säng är den bästa platsen i hela huset? Om inte, så har jag det nu. :)
Ja, ni kanske förstod att jag sitter i min säng.. Dessutom spelat jag sims och lyssnar på Big Time Rush. Duktiga pojkar de där! :)
Gårdagen var inte tillräckligt intressant för att jag skulle skriva om det på bloggen. Men jag vaknade upp runt halv tolv (efter en grym fredagskväll. Hihi kommer till det sen.) Jag åt frukost, chillade som tusan och gjorde mig sedan i ordning för att dra till jobbet. Jag jobbade mellan 17-22.15.
Ja, som jag skrev hade jag en grymt bra kväll i fredags. Jag var hos Jennifer med en jädra massa folk. TACK Jennifer för att du fixade detta. :)
Underbart väder idag med! Jag ska nog gå ut och gå en stund när jag skrivit klart detta. Sedan ska jag fixa mig och sedan håva in lite pengar mellan 15-22.15. ;)
Så jag skriver nog inte något mer här idag. Kanske i morgon om jag har något att skriva om.. :)
Puss!

Bloggtorka.

Publicerad 2012-03-08 21:11:30 i Allmänt,

Ja men gud vad roligt. Anledningen till att jag inte uppdaterar så mycket är för att jag tror inte det är så kul för er att bara läsa om min vardag..
Men då svarar jag på några frågor istället, för skojskull. :)
  1. Kajsa Davida Ragnhage.
  2. Harry Styles, Danny Murillo, Johnny Depp, Alex Pettyfer. hehe...
  3. One Direction, Hollywood Undead, Youngblood, min mobil, kaffe och godis..
  4. 171 cm.
  5. Singel och trivs bra som tusan med det tills jag hittar min man. ;)
  6. Mååånga. Men minan närmsta som får veta ALLT är Ellen, Frida, Annie och Sofie.
  7. Samma här. Men de närmsta är Jesper, Jesper och Pontus.
  8. Finns ingen åtta ju....
  9. Glad men trött som tusan.
  10. Grön och orange.
  11. Finns väl mycket man kan svara på det..
  12. Min farbror och Joel. ♥
  13. Rolf.
  14. Mina nära vänner.
  15. De jag skrev på fråga 6 & 7.
  16. "de räknas?:D" från Pontus.
  17. HAHA.. En kille i min klass................
  18. HAHA Frida och Annie... Puckon...
  19. Nu för tiden är det väl Frida men den jag gjort galnast saker med genom tiderna är nog Sofie.
  20. Mina underbara vänner. :)
  21. Just nu? Youngblood - Youngblood. Annars de grupperna jag skrev på fråga 3.
  22. Humor, stubb, "brat-stil" och långa killar. :)
  23. Lössnus. :(
  24. De namn jag nämnt tidigare. :)
  25. Fanns ingen där heller......
  26. ...
  27. Idioter (hehe), och folk som klagar på saker jämt och ständigt. (Fast jag kan också vara sån ibland... hihi)
  28. Nämner inga namn... Hmm :)

Tankar..

Publicerad 2012-03-05 20:40:49 i Allmänt,

Jag började tänka på en sak nu.. Jag ligger i min säng och kollar lite bilder med "quotes" på internet.. Då ser jag många bilder typ som dessa:
Det finns ju miljontals bilder om hur killar ska vara, vad de ska göra och säga och även vad de INTE ska göra eller säga. Väldigt många tjejer klagar på att killar är skit, killarn sårar dem och är bara ute efter sex. Ofta verkar det som att allt är killens fel när något hänt mellan en tjej och en kille.
Men helt ärligt så tycker jag det är lite patetiskt. Tjejer gör minst lika mycket som killar. Bara att killarna inte går ut med det lika mycket och klagar inte lika mycket. Men självklart finns det fall då det är killens fel att tjejern mår dåligt. Det jag menar är att oftast är nog inte tjejerna helt oskyldiga även om vi vill verka vara det..
Och då kommer man ju fram till detta med att killar inte öppnar sig och inte visar känslor lika lätt och mycket som tjejer. Varför inte, undrar jag? Är killar verkligen så rädda för att verka för mesiga? Är de rädda för att framstå som mjukisar? Hmm..
Varför måste killar/män vara det starkaste könet? Visst, det har nästan alltid varit så, killarna ska skydda tjejerna och bla bla bla. Men varför vill då tjejer vara såpass självständiga? Gash.. Allt är verkligen messed up enligt mig..
Ska det verkligen vara så att tjejer ska vara det svaga och killar det starka könet? Hm..

Korthårig!

Publicerad 2012-03-02 17:46:41 i Allmänt,

Snart spricker jag..
Jag hade gjort ett ganska långt inlägg här. Det gick dock inte ladda upp bilder. Men när jag publicerade det kom BARA bilderna upp..?! ÅÅÅH.. Sur.
Men snart kommer Fridisen och gör mig gladare och jag får träffa Ellen idag. :) Ikväll är det volleybollnatta och det kommer bli så underbart. Få träffa allt folk man inte får träffa längre. Wiie :)
Puss

Om

Min profilbild

En vanlig blogg om mig, mitt liv och allt jag gillar och ogillar. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela